Cenšoties izlemt mazāk komponentu metodes, lai īstenotu šīs shēmas

R

rush3k

Guest
[PIEVIENOJIET = CONFIG] 58.073 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 58.074 [/PIEVIENOJIET] Jebkuras idejas vai ieteikumi, lai īstenotu šo ciparu loģika?

Izmēģiniet šādā veidā:: grin: Ja tas ir nepieciešams, lai ir gan situācijās mēs varam mainīt, skatīt diagrammu.

Mister_rf paldies par jūsu atbildi. Jūsu shēmu ar DFF uzņemas mēs vienmēr par ~ 4 impulsiem? Man nebija atgādināt, ka mums ir nezināms impulsu skaits ... Es esmu ieinteresēts saprast, kā īstenot gan. Es esmu rotaļājoties ar tehniku ar SR-aizbīdni ... zīst pieaug malu un pēc tam pārejot uz "augstu valsts", lai izejas saglabāsies augstā līmenī ..., bet tas joprojām notiek izmeklēšana. Jebkura turpmāka idejas ir welcome ... paldies!

Tas ir iemesls, kāpēc jums vajadzētu detalizēti izskaidrot, ko vēlaties. Šajā gadījumā bija tikai ar četriem impulsiem skice un sekundi ilgs ar ilgumu no četriem pulksteņi un jums ir jautā, kā to īstenot, protams, jums ir atbilde tieši tā. Tātad, ņem savu laiku, kad jūs uzdot jautājumus un rakstīt to, ko vēlaties, neviens nevar uzminēt, kādas ir jūsu faktiskajām vajadzībām. Best regards Alex

Tas ir iemesls, kāpēc jums vajadzētu detalizēti izskaidrot, ko vēlaties. Šajā gadījumā bija tikai ar četriem impulsiem skice un sekundi ilgs ar ilgumu no četriem pulksteņi un jums ir jautā, kā to īstenot, protams, jums ir atbilde tieši tā. Tātad, ņem savu laiku, kad jūs uzdot jautājumus un rakstīt to, ko vēlaties, neviens nevar uzminēt, kādas ir jūsu faktiskajām vajadzībām. Ar laba vēlējumiem Alex
saprata. Paldies.

Dažkārt visas detaļas ir svarīgas. : Grin: Skatīt pievienoto piemērus.

Dažkārt visas detaļas ir svarīgas. : Grin:
Jā, man ir sastādīts labāku attēlu un aprakstu. Ko es centos paust ir tas, ka izejas impulsa platums ir stiept no pirmā pieaug mala ar pēdējo, kas malu, jo man ir parādīts attēlā. Es atvainojos par ne Iesniedzot šo labākā veidā: / [PIEVIENOJIET = CONFIG] 58.097 [/PIEVIENOJIET]

Jūs nevarat īstenota praksē circuit sekot šim aprakstam. Ja mēs lietojam nezināmu impulsu skaits, kā ir iespējams paredzēt, kad ir pienācis laiks signāls apstāties?

Iespējams cicrcuit ar līdzīga uzvedība ir retrigerable impulsu stiepšanās monoflop. Bet, protams, izejas pulss ir jāpārsniedz pēdējo kuriem ieejas malā kādu laiku summu. Es ceru, ar mister_rf izskaidrojums ir skaidrs šajā sakarā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back