Celtniecības DC uz DC pārveidotājs (Boost)

H

hbklau

Guest
Hi all,
Man ir daži jautājumi, vaicājiet vairāk nekā šeit un ceru, ka kāds var guide man līdzi.Paldies.Es tagad dara mans pēdējais gads Projektu un tas ir jautājums par līdzstrāvas uz DC pārveidotāju.Man bija lasīt dažus informācijas un ļoti neizprot par ko ir vērtības sastāvdaļu prasa par to.Ir induktors, kondensatoru un rezistoru (slodzes).Bet kā mēs nokļūsim, lai noteiktu vērtību, šo sastāvdaļu un kur man sākt?Novērtējam jūsu norādījumus.

Jums ir nepieciešams definēt dažus pamata specs.

kāda ir jūsu ievades spriegumu
kāda ir jūsu izejas spriegums
kāda ir jūsu vara
kāda ir jūsu komutācijas frekvence

kādi DC / DC topoloģijas jūs izvēlējāties

nosakot maksimālo, induktors utt visi ir saistīti ar iepriekš ..tāpēc jums ir nepieciešams konceptualizēt jūsu pārveidotājs pirmā ..tad pievieno informāciju.

Mr.Cool

U tiešām ir nepieciešams pulsāciju prasības izejas spriegumu un strāvu noteikt minimālo vērtību induktors un kondensators.Princips ir tāds, ka a) kondensators var likvidēt sprieguma pulsāciju, b) var likvidēt pašreizējo pulsāciju.

Bez tam, izejas spriegums ir atkarīga maksājumu attiecība jūsu slēdzis (MOSFET vai BJT).Tātad, u skaidri jānosaka, kāda vērtība ir izejas spriegums u vēlaties?un kāda vērtība ieejas sprieguma u ir?

Visi ur jautājums un mans virs atbilde ir tikai par "pamata" shēmas.U joprojām ir nepieciešams rūpēties par "vadības" shēmas, kas faktiski ir visgrūtāk viens ur projektam ......

Labu veiksmi, anyway.hbklau rakstīja:

Hi all,

Man ir daži jautājumi, vaicājiet vairāk nekā šeit un ceru, ka kāds var guide man līdzi.
Paldies.
Es tagad dara mans pēdējais gads Projektu un tas ir jautājums par līdzstrāvas uz DC pārveidotāju.
Man bija lasīt dažus informācijas un ļoti neizprot par ko ir vērtības sastāvdaļu prasa par to.
Ir induktors, kondensatoru un rezistoru (slodzes).
Bet kā mēs nokļūsim, lai noteiktu vērtību, šo sastāvdaļu un kur man sākt?
Novērtējam jūsu norādījumus.

Hi,
paldies jums visiem par jūsu padomu.Es centīšos to ārā uz savu.Tagad ar eksāmenu.Pilnībā jākoncentrējas uz to pēc eksāmenu.Paldies par padomu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back