Celtniecība failu sistēmu MMC.

G

gauravsarode

Guest
Čau,

Es gribu izveidot failu sistēmai MMC.Es lietoju ATMEL's AT89C5132.Can anyone guide me attiecībā uz šo jautājumu?

Atā.

Kas ir failu sistēma?
Jūs lietojat Windows, Unix, Linux ...
Ja Windows, jums vajadzētu preferrence tauku struktūru (MMC izmantot FAT 16)
un winhex programmatūra izpētīt MMC ar ģenerāli Card Reader

Čau,

Es gribu veikt direktoriju struktūru MMC glabāšanai failiem.Tā kā es neesmu, izmantojot Windows vai Linux.Es esmu tikai izmantojot vienkāršus mikrokontrolleru un CPLD manā ckt.Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, kā īstenot FAT16, FAT32, ext2, jffs2 uc

Gaida atbildi.

Gaurav

Problēma ir sistēmas atbilstību.
Ex:
Rakstot datus MMC pa Microcontroller un jūs vēlaties lasīt ar PC (ar karšu lasītājs), vai lasīt MCU?
Ja jums rakstīt un lasīt (abas) pārnes MMC.Jūs varat rakstīt / lasīt savus datus pats, RAM vai ROM ragana adreses atrašanās vietu.(gandrīz pašā ...)
Vice versa, jums vajadzētu priekšroku FAT struktūru.Tikai FAT16.

čau,
Vēlos izmantot savu karti gan ar Microcontroller un Windows.Lai varētu lūdzu man pastāstīt, kā man vajadzētu sākt īstenot to.Man ir ļoti mazāk zināšanu par FS.

Gaida atbildi.

Atā.

Godātais kungs!
Es meklēju kādu, kurš ir strādājis par AT89C5132 lasīt / rakstīt MMC.Vai jūs varētu izlasīt CID ar AT89C5132?

Ļaujiet nopirkt cardReader!
Un tad lasīt šādi:
http://home.teleport.com/ ~ brainy/fat16.htm
Un pēc tam uz Windows:
Lejupielādēt "WinHex" programmatūru.
atvērt X drive (X drive = kartēšana cardReader).Nospiediet "Access" pogu pie augšējā labajā ekrāna.Izvēlēties Boot Boot Template ....
Salīdzināt to ar savu acknownlegde no augšas tīmekļa adresi.
Es pazaudēju divas dienas, un ļoti skaidri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back