CDMA vai gsm

V

V

Guest
var jebkura iestāde, plz man saka, ka kad tehnoloģijas ir labākais GSM vai CDMA un uz kāda pamata.
im concenrnd ar datarates

ir GSM labu izvēli genration3.
mēs varam piekļūt platjoslas par GSM

Od 31. marca dla użytkowników ofert na kartę sieci Plus oraz MixPlusa pakiety internetowe dostępne są na nowych zasadach - staną się cykliczne.

Read more...

hi dear friend.
ja mēs varam pārmērīgas un CDMA problemas, attīstot tehnoloģijas, CDMA ir labāka.in 4. generration tiks izmantoti kombinācija CDMA un OFDM, ka zvans MC-CDMA (multi pārvadātājs CDMA).kas ir ļoti spēcīgs metode.

Dārgais Fahad (vīruss):
Attiecībā uz Bandwidth (2,4 Mbps) un datu pārraides ātruma CDMA ir labāks 3G.But CDMA ir spēja Jam sevi kā lietotāju skaita pieaugums, jo S / N palielina respectively.IN 2G un 2.5G GSM ir ļoti efektīva bcz no atvieglot īstenošanu un pieejamību aprīkojumu.

Hei,
Es domāju, CDMA ir labāka nekā GSM ...To salīdzinājums, priekšrocības un trūkumi r ietverta sīki "elektroniku U" grāmatas (2 mēnešus atpakaļ)
izdevums .......

Čau,
Pirmā GSM un 3G nav savienojami.
GSM standarts ir balstīts uz TDMA & FDMA taču CDMA izmanto trešajā un ceturtajā paaudzē.
BR

GSM spektrs atkarīgs tehnoloģija.
konstantu jaudas apstrādes spējas ir nepieciešama CDMA

venkat3271 wrote:

Hei,

Es domāju, CDMA ir labāka nekā GSM ...
To salīdzinājums, priekšrocības un trūkumi r ietverta sīki "elektroniku U" grāmatas (2 mēnešus atpakaļ)

izdevums .......

Sveiki,

GSM ir vairāk veltīta, lai balss zvana laikā WCDMA ir vairāk piemērots datu transportēšanai (video. ...).
Tā kā GSM izmanto konstantu ielenkt modulācija, es domāju, ka efektivitāte ir labāk nekā ar WCDMA sistēmu (nemainīgu ielenkt).

Sveicieni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back