CDMA MatLab simulācija

F

fabbie

Guest
Hi there,

Man ir daži jautājumi par CDMA MatLab simulācijas rezultātu.

Figure1 šeit ir FFT konvertējot nejauši generated baseband signālu līdz 1000 bitiem.
No otras puses, Figure2 šeit ir FFT konvertējot no baseband signālu pēc despreadin to, izmantojot Walsh Hadamard kods (8chip / s).

Mans jautājums ir, pēc tam, kad veic izplatīšanos, nebūtu amplitūda (jaudas spectal blīvums) samazinās, jo tas ir sadalīts joslas platumu.Šajā gadījumā Figure2 amplitūda ir pieaugums līdz pat ievērojami.Am i darot kaut ko nepareizi šeit vai did i misterpret daži teorija i lasīt?Paldies par jebkādu paskaidrojumu
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Čau

I guess pareizās lietas darīt, ir šāda
1.Izveidot nejaušajos signālus, veic FFT un izrādīt savu spektru.
2.izplatīt signālu, izmantojot jebkuru kodu, veic FFT un izrādīt savu spektru.
3.pievienot troksnis (vienkāršākā lieta ir AWGN), despread signāla veic FFT un parādīt tās spektrā.

Es neesmu pārliecināts, vai jūs, ka jūsu skaitļi iepriekš.

Sal

I did that.Varbūt im vēl sajaukt par kādu stuff par FFT.

Tādēļ, ļaujiet man doties uz pamatus par to, kā FFT darbus pirms procedūrā.I generated vienkāršs piemērs šeit, lai aprakstītu manu apjukumu.

Figure1 šeit ir periodisku sinusoīdu ar intervālu 0.63s.Figure2 ir FFT no sinewave in Figure1.
Kas i dont izprast šeit ir pēc veic FFT par periodisku sinewave in Figure1, signāls tiek pārvērsts par 126 Hz, Figure2 (pieņemot par Hertz kopš FFT tika veikts).Pamatojoties uz Figure1,
tad sinewave intervāls ir 0.63s.Converting to frekvences būtu F = 1 / T = 1/0.63 = 1.58Hz.Tādējādi, kā to darīja arī signāls parādījās 126Hz in Figure2 vietā?Bez tam, amplitūdu Figure1 ir 1.Figure2 amplitūda palielinājās līdz 60 , kā labi.Ņemot vērā to, amplitūdu laiku domēns ir vienāds ar 1, nedrīkst amplitūda un frekvenču domēns ir 1, kā arī?

Vai kāds, lūdzu, palīdziet man, kas ir?Really really sajaukt šeit.Šī ir MatLab kodēšanas i lietot.
y =- 2 * pi: 0.1:2 * pi
t = 0.01:0.01:1.26
x = sin (y .* t .* (1. / t));
skaitlis, plot (t, x);
virsraksts ( "Figure1 ');

skaitlis, plot (abs (FFT (x)));
virsraksts ( "Figure2")
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jūsu otrais kods x = sin (wt leņķis) = sin (2 * pi * f leņķis) kāpēc jūs w mainīts

čau

pamēģiniet mathworks failu apmaiņas Kopienā, kur tas ir daudz simulācijā pamati jau ir izdarīts, varat ņemt tos un veidot jūsu vietā.

sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back