caurule pastiprinātājs maza apjoma

E

erifrd

Guest
Es nesen bija mans caurule ģitāra amp uz remontdarbnīcu.Whem I got to atpakaļ skaļuma līmeni tagad ir ceturtā daļa to, kas tas ir.Ko šis puisis darīt, lai to?
Es dzīvoju lauku apvidū un nav neviens, lai to tagad.Puisis, kas bija darbs sākotnēji ir miris.Vai izejas transformators būt iemesls?

Ja nav izkropļojumu, transformators ir vismazāk iespējamo problēmu.Man ir aizdomas, ka ieguvums ir mainīts aizstājot rezistoru viens no dažādu vērtību.

Viens viegli lieta, lai mēģinātu ir aizvietot vārsti (caurules) radīt pa vienam, līdz problēma ir fiksēts, vai tie ir novērsta.

Par starteri ... hows par sniedzot Brand un .. modeli amp ... kā arīcaurule lineup, ka tā izmanto.
73's de Edd

Ir pilnīgi iespējams, ka nepareizi cauruļu nomaiņa tika veikta.Caurules ir novērtēti, lai iegūtu ar parametru pazīstama kā pastiprināšanas koeficientu.Ir caurules, kas ir ļoti līdzīgi, bet ir dažādi pastiprinājums faktori.Piemēram, 12AX7 ir populārs caurule zema līmeņa pastiprinātāju, piemēram, audio preamplifiers.Tā ir salīdzinoši augsts amplifikācijas faktors.12AT7 ir līdzīgi, bet ir daudz zemāka pastiprināšanas koeficientu.Tāpēc, aizstājot 12AT7 par 12AX7 radītu mazāku peļņu pastiprinātāju.Jums ir nepieciešams, lai noteiktu pareizo caurules jūsu pastiprinātāju un tad salīdzināt to ar faktisko uzstādīto cauruļu.Dažreiz ir caurule diagramma iekšpusē šasijas.Ja nē, jums būs nepieciešams, lai saņemtu daļu sarakstu vai shematisks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back