cauruļvads ADC dizains

C

carlyou

Guest
Ja es vēlos, lai izstrādātu 12bit, 65 vai 80MHz cauruļvads ADC, kā es varu saņemt dažādus moduļus "parametriem, piemēram, parauga rezolūciju, OTA pastiprinājumu, un tā tālāk, kas var sniegt man padomu vai ieviest dažus dokumentus?Dažiem iemeslu dēļ,
man ir izmantot hspice Windows lai modelētu manu dizainu un tikai tad, TSMC ,35 level49 modelis, tas ir pietiekami, lai sasniegtu mans mērķis?Thanks very much.
laucinieks

Es domāju, ka ir iespējams izpildīt prasības, kuras u nepieciešamību projektējot ADC.u var iegūt daudz datu lapa no ti.com (Texas Instruments vietā) un maxim.com un U var saņemt daudz dizains un materiāliem, kas IEEE (cietā stāvoklī cilpas) žurnāli par ur darbu.

"Ja es vēlos izveidot 12bit, 65 vai 80MHz cauruļvads ADC, kā es varu saņemt dažādus moduļus" parametriem, piemēram, parauga rezolūciju, OTA pastiprinājumu, un tā tālāk, kas var sniegt man padomu vai ieviest dažus dokumentus? Par dažu iemeslu dēļ,
man ir izmantot hspice Windows lai modelētu manu dizainu un tikai tad, TSMC ,35 level49 modelis, tas ir pietiekami, lai sasniegtu mans mērķis? Thanks very much.
Carl "

Čau

Tā kā savu mērķa 12bit, 65-80MHz cauruļvads ADC .. tā pirmajā izlemt, kas būs specifikācijas sub bloki (ti opamp, salīdzinājuma, S & H, MDAC, sprieguma references uc)

kļūdu pielaidi 1 posms 1 / 4096 v (ja Jūsu FSV = 1v)
šā iemesla dēļ Jums ir nepieciešams vairāk nekā 80dB atvērta cilpa guvumi.

here i am pievienojot vienu pdf failu jūsu gatavs atsauci.

bye ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back