Carrier apspiešanu UHF RFID

J

jancambodia

Guest
Hi In UHF RFID 3 modulācijas veidi tiek izmantoti no lasītāja uz tag: SSB-ASK DSB-ASK PR-ASK Par SSB pārvadātājs ir pievienots, bet kas par DSB-ASK. Kad nepārtraukta viļņa ir ASK modulēts, divi sānjoslas ir izveidots. Vai pārvadātājs apspiestas šādā veidā, jo tikai divi sānjoslas paliek. Un kas par PR-ASK, vai ir arī pārvadātājs pievieno signālu? Paldies

Es saprotu, ka EPC Class-1 Generation-2 modulācijas metodes neviens pārvadātājs ir vai nu papildina, vai apspiesta. Cēlonis ciparu baseband signālu, kas nav nulle in dīkstāvē, tukšgaitas pārvadātājs ir nosūtīts katrā no 3 metodēm (kas acīmredzot ir nepieciešama RFID ar pasīvo tagi). Kaut DSB-ASK ir nepārtraukts pārvadātājs saskaņā ar definīciju, SSB-ASK un PR-ASK efektīvi izstaro pārvadātājam sakarā ar raksturu baseband signālu. Es neesmu īsti saprast, kāda ir mērķa jūsu jautājumu. Nosūtīt pārvadātāja nozīme var uzskatīt citādi, ja tas ir saistīts vai nu ar signālu paaudzes, spektrālo analīzi vai signāla demodulācijas. Kā atsauce, es pievienoju EPC klase-1 Generation-2 spec. H pielikumā, kas dod īsu pārskatu par iesaistīto modulācijas metodes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back