Cadence uzstādīšana Problēma

W

wchu01

Guest
Vai kāds zina, kā atrisināt šo kļūdu, kad es esmu darbojas ". / Softload" un, kad es cenšos instalēt kadence kad man bija veikti nepieciešamie grozījumi nepieciešamos failus, man šādu: Kārtot: nederīgs variants - 2 Izmēģiniet "šķirot - help" lai iegūtu vairāk informācijas. SL-1: Installation informācija mistmatch (saiņos) Zvaniet Cadence Klientu Response Center (CRC) 1-800-Cadence2 (1800-223-3622), lai iegūtu pareizo failus

Varētu atbildēt uz manu jautājumu iepriekš, ir, ka kadence IC5033 nedarbojas uz 9 Fedora 64bit Edition. Vai kāds lūdzu dalīties ar jūsu exprience uz IC5033 uzstādīšana.

Es esmu vēl jo vidū atrisināt šo problēmu tomēr, man bija got IC5033 strādāt 10 Suse 32 bitu versija, tāpēc agrāk diegu, biju lūdzis kādu no konfigurācijas sistēmas, ko viņš mēģina instalēt. Es šobrīd download Atvērt Suse 64 bitu, un mēģinās uzstādīt uz manu PC, lai pārbaudītu, vai IC5033 būtu instalēt pareizi. Vai jums ir kādi ieteikumi?

Man ir Cadence 5033 uzstādīta uz 64 bitu Suse 9,3 - Es neesmu nekādas problēmas ar uzstādīšanu. Vienīgā problēma bija tā, ka Cadence bibliotēkas vadītājs nevēlējās palaist uz mana platforma - AMD Obteron, bet šī problēma bija succesfull atrisināta. Mēģiniet Suse 9.3.

Šķiet, ka cilvēki ir entuziasma intalling cadece par dažādiem veriosn OS, un viņi mīl ciešanas viņi ieguva, kad viņi mēģina instalēt candence par kodolieroču neizplatīšanu, atbalsta platformas. Es drīzāk tērēt laiku, lai izpētītu ritma funkcijām, ne uzstādīšana!

Es uzskatu, ka ikviens izvēloties dažādus distro, pamatojoties uz to prasību, es ne domāju, ka tas ir diezgan labi, lai tikai dot slaucīšana paziņojumu, ka viņi mīl ciest. Turklāt, kāda ir prasība IC5033 uzstādīšana nav zināma visiem varbūt jūs varētu būt nedaudz konstruktīvs ar pareizu specs un posting to šeit.

[Quote = wchu01] Es uzskatu, ka ikviens izvēloties dažādus distro, pamatojoties uz to prasību, es ne domāju, ka tas ir diezgan labi, lai tikai dot slaucīšana paziņojumu, ka viņi mīl ciest. Turklāt, kāda ir prasība IC5033 uzstādīšana nav zināma visiem varbūt jūs varētu būt nedaudz konstruktīvs ar pareizu specs un posting to šeit. [/Quote] OS prasības instalēt kadence ic5033 ir, ir RedHat. Jūs varat saņemt tiešsaistes atbalstu, izmantojot softlink. Jūs varat sazināties ar tiem sourcelink.cadence.com Ceru, ka šo palīdzību, [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] [quote = wchu01] Es uzskatu, ka ikvienam ir izvēlēties dažādi distro, pamatojoties uz to prasību, es ne domāju, ka tas ir diezgan labi, lai tikai dot slaucīšana paziņojumu, ka viņi mīl ciest. Turklāt, kāda ir prasība IC5033 uzstādīšana nav zināma visiem varbūt jūs varētu būt nedaudz konstruktīvs ar pareizu specs un posting to šeit. [/Quote] OS prasības instalēt kadence ic5033 ir, ir RedHat. Jūs varat saņemt tiešsaistes atbalstu, izmantojot softlink. Jūs varat sazināties ar tiem sourcelink.cadence.com Ceru, ka šo palīdzību,

Diemžēl, es neesmu īsti ritms klientu. Tāpēc es nevaru ieiet sourcelink. Protams, kad jūs sakāt Redhat atkal, tas ir vispārinājums, tur ir diezgan daudz linux atbrīvošanu no Redhat skaits vien. Ja jūs arī izlasīt manu iepriekšējo norīkošanu un ir pazīstams ar Redhat, jūs ievērosiet, ka man bija uzstādīt Redhat Fedora Core. Tomēr, ja jūs varētu sniegt atbildi, protams, es būtu pateicīgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back