Cadence SKILL daži jautājumi

W

wholegrain

Guest
Sveiki, nesen es esmu strādājusi ar kadence SKILL, un man ir vairāki jautājumi. Pirmkārt, No manas izpratnes, ja man darīt kaut kas līdzīgs wi = "1U" Es esmu padarot virkni. Ja man ir mainīgs, teiksim width1, kas satur veselu / float numuru iekšpusē, kā es varu padarīt mainīgu skaitu virkni. Otrkārt, kā es varu saīsināt mainīgais lielums (float skaits)? Treškārt, tas ir turpinājums šī atbilde http://www.edaboard.com/ftopic80093.html Mr Hughes teica: "Ja w un l ir parametri, nosaukums, un to var atrast no CDF Edit formā. " kur es varu precīzi atrast šo parametru nosaukums? Paldies, ka palīdzat man, es really appreciate it.

sprintf ({s_Var | nulle} t_formatString [g_arg1 ...]) Formāti izejas un piešķir izrietošo string mainīgais norāda kā pirmo argumentu. Tas ir sintakses forma Ex: sprintf (numString "% d" 10): pārveido 10 "10" un saglabā to numString. Hope this helps. Es neesmu gluži get savu otro query ..

w un l ir parametru nosaukumus!
Edit Component CDF [/b] tiks atvērta. Aizpildiet Bibliotēkas un Cell Name (piemēram, ar Browse ), tad var redzēt un / vai izmainīt šos noklusējuma parametrus (izmaiņas: tikai tad, ja jums ir rakstīt piekļuves tiesības, protams). Lai skatītu / mainītu w, l, (m, f, ...) parametri atsevišķas ierīces, vienkārši atlasiet komponentu un [ Q ] uery tās Object Properties , kas atbilstīgu Edit Object Properties logu.

paldies jums visiem. Mans otrais jautājums ir, pieņemsim pateikt jums ir vairāki 1.666666e-10, bet vēlaties, lai būtu 1.66e-10, kā Jūs to darīt?

[Quote = pilngraudu] paldies jums visiem. Mans otrais jautājums ir, pieņemsim pateikt jums ir vairāki 1.666666e-10, bet vēlaties, lai būtu 1.66e-10, kā jūs to darītu, ka [/quote] Mēģiniet:? Sprintf (s_Var "% 4.2e" 1.666666e-10 ) Tas būs noapaļot uz augšu, protams, bet es domāju, ka tas, ko jūs vēlētos vienalga ;-)

Liels paldies. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 22 minūtes: [/color] [/size] Atvainojiet uzdot vēl vienu jautājumu. Kods sprintf (s_Var "% 4.2e" 1.666666e-10), ko nodrošina erikl strādā perfekti. Tomēr, man bija jautājums, ko man darīt, lai iegūtu to pašu ar pludiņa vairākas izejas, nevis string. Tāpat, kā es konvertēt no string uz peldēt numuru. Paldies.

Padoms: Paskaties SKILL komandas atoi () & atof () Izmantojiet šo ar sprintf (), un Jūs varat pārvērst no.s uz stīgas un vice-versa samērā viegli. ;) Best regards, I-FAB

TY cop02ia. Man ir vēl viens jautājums par LVS. Es SKILL, lai izveidotu, piemēram, lai mans izkārtojums var ietvert šajā instancē. (Vieglāk uzsist un nobīde) Kādu iemeslu dēļ, laikā, LVS, tā neatzīst instancē. Tikai pēc tam es saplacināt piemēram, ka LVS iet. Vai ir anyway, lai iet LVS nav saplacināti manu gadījumu? Paldies puiši. Palīdzība ir appreciated.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back