S
samitrin
Guest
Manu iepriekšējo licenču sarakstu. Cshrc ir:
setenv LM_LICENSE_FILE / usr/commercial/cadence/license/tools.sun4v/license/license.dat
setenv CDS_LIC_FILE $ LM_LICENSE_FILE
Cadence strādāja arī pirms tam.Bet licence bija beidzies, es nevaru labot vai simulēt ķēdē.
Tad pēc Unix administratora norādījumus, es mainīts sarakstā jaunu licenci:
setenv LM_LICENSE_FILE 2xxxx (at) license9.xxx.edu
Bet ar jaunu licenci, es tikai var rediģēt ķēdes shematisks un izkārtojumu.Braucot Virtuozs Analog Design Vide, es nevaru pievienot modelēšanas darbs, un tā parāda no Cadence:
* BRĪDINĀJUMS * iezīme Analog_Design_Environment_L: Error (LM -30): licence servera ( "license9.xxx.edu") neatbalsta īpašība "Analog_Design_Environment_L" (Run 'lic_error -30 "par vairāk informāciju)
* BRĪDINĀJUMS * iezīme 34.510: KĻŪDA (LM -30): licence servera ( "license9.xxx.edu") neatbalsta īpašība "34.510" (Run 'lic_error -30 "par vairāk informāciju)
* BRĪDINĀJUMS * Nevar anotēt modelēšanas rezultātus.
* BRĪDINĀJUMS *-izbraukšana no Mākslinieks modelēšanas vides iezīme neizdevās.
Ierosinājums: [1] Pārbaudiet jūsu licences failā.
[2] Jautājiet pašreizējais lietotājs līdzekli, lai izietu Mākslinieks simulācijas vidi.
Unix administrators man tas izskatās naudas sodu no licences pusē.
Ikviens zina, kas ir problēma?Kas mums būtu jādara, lai atrastu problēmu?
Paldies!
Last edited by samitrināt 2009 10 oktobris 19:29 labots 1 reizes
setenv LM_LICENSE_FILE / usr/commercial/cadence/license/tools.sun4v/license/license.dat
Cadence strādāja arī pirms tam.Bet licence bija beidzies, es nevaru labot vai simulēt ķēdē.
Tad pēc Unix administratora norādījumus, es mainīts sarakstā jaunu licenci:
setenv LM_LICENSE_FILE 2xxxx (at) license9.xxx.edu
Bet ar jaunu licenci, es tikai var rediģēt ķēdes shematisks un izkārtojumu.Braucot Virtuozs Analog Design Vide, es nevaru pievienot modelēšanas darbs, un tā parāda no Cadence:
* BRĪDINĀJUMS * iezīme Analog_Design_Environment_L: Error (LM -30): licence servera ( "license9.xxx.edu") neatbalsta īpašība "Analog_Design_Environment_L" (Run 'lic_error -30 "par vairāk informāciju)
* BRĪDINĀJUMS * iezīme 34.510: KĻŪDA (LM -30): licence servera ( "license9.xxx.edu") neatbalsta īpašība "34.510" (Run 'lic_error -30 "par vairāk informāciju)
* BRĪDINĀJUMS * Nevar anotēt modelēšanas rezultātus.
* BRĪDINĀJUMS *-izbraukšana no Mākslinieks modelēšanas vides iezīme neizdevās.
Ierosinājums: [1] Pārbaudiet jūsu licences failā.
[2] Jautājiet pašreizējais lietotājs līdzekli, lai izietu Mākslinieks simulācijas vidi.
Unix administrators man tas izskatās naudas sodu no licences pusē.
Ikviens zina, kas ir problēma?Kas mums būtu jādara, lai atrastu problēmu?
Paldies!
Last edited by samitrināt 2009 10 oktobris 19:29 labots 1 reizes