Cadence License problēmu

S

samitrin

Guest
Manu iepriekšējo licenču sarakstu. Cshrc ir:
setenv LM_LICENSE_FILE / usr/commercial/cadence/license/tools.sun4v/license/license.dat
setenv CDS_LIC_FILE $ LM_LICENSE_FILE
Cadence strādāja arī pirms tam.Bet licence bija beidzies, es nevaru labot vai simulēt ķēdē.

Tad pēc Unix administratora norādījumus, es mainīts sarakstā jaunu licenci:
setenv LM_LICENSE_FILE 2xxxx (at) license9.xxx.edu
setenv CDS_LIC_FILE $ LM_LICENSE_FILE
Bet ar jaunu licenci, es tikai var rediģēt ķēdes shematisks un izkārtojumu.Braucot Virtuozs Analog Design Vide, es nevaru pievienot modelēšanas darbs, un tā parāda no Cadence:

* BRĪDINĀJUMS * iezīme Analog_Design_Environment_L: Error (LM -30): licence servera ( "license9.xxx.edu") neatbalsta īpašība "Analog_Design_Environment_L" (Run 'lic_error -30 "par vairāk informāciju)
* BRĪDINĀJUMS * iezīme 34.510: KĻŪDA (LM -30): licence servera ( "license9.xxx.edu") neatbalsta īpašība "34.510" (Run 'lic_error -30 "par vairāk informāciju)
* BRĪDINĀJUMS * Nevar anotēt modelēšanas rezultātus.
* BRĪDINĀJUMS *-izbraukšana no Mākslinieks modelēšanas vides iezīme neizdevās.
Ierosinājums: [1] Pārbaudiet jūsu licences failā.
[2] Jautājiet pašreizējais lietotājs līdzekli, lai izietu Mākslinieks simulācijas vidi.

Unix administrators man tas izskatās naudas sodu no licences pusē.
Ikviens zina, kas ir problēma?Kas mums būtu jādara, lai atrastu problēmu?

Paldies!
Last edited by samitrināt 2009 10 oktobris 19:29 labots 1 reizes

Ka tiešām šķiet licence problēma, par trūkstošo "Analog_Design_Environment_L" īpašība brīdinājumu, šķiet, ir diezgan izplatīta, bet parasti tur ir augstāks diferencētas funkcijas licences fails, kuru var izmantot.

Pārbaudiet savu. Cdsenv par jebko, kas varētu likties novēršanas programmatūru, lai mēģinātu iegūt augstāku daudzpakāpju licenci.

Ja jums ir piekļuve izpildfailu lmutil varat mēģināt šādi redzēt iezīmes jūsu licences serveris nodrošina

. / lmutil lmstat--c 28.006 (at) license9.xxx.edu

Tas parādīs visas pazīmes servera ir noteikts, cik daudz katra iezīme ir un cik daudz ir paņemts.
Lai filtrētu izeja uz kaut ko vieglāk vadāmu darīt

. / lmutil lmstat--c 28.006 (at) license9.xxx.edu | grep-i analog

Jūs varat nomainīt analog ir kāda daļa no iezīme nosaukumu, piemēram 34.510

Bez licences servera log nav daudz vairāk es varu teikt, mēģināt atrisināt problēmu jūsu pusē, ja lietas, joprojām nedarbojas, tad runāt ar admin vēlreiz.

Hi Rookie,

Mēģinājis, šķiet, ir lielāks funkciju sauc XL un GXL (kā Jūs minējāt), bet tas joprojām sūdzas ...

Lietotājiem Analog_Design_Environment_GXL: (Total of xxxx licences pieejams)
Lietotājiem Analog_Design_Environment_XL: (Total xxx licences pieejams)

Any ideas?

Parasti, ja licence atbalsta augstākās diferencētas iezīmes, tā būtu jāatbalsta zemas funkcijas, tiesības?Bet man šķiet, ka tā neatbalsta mazu funkciju: Analog_Design_Environment_L

Kas man un Unix administrators darīt?
Pateicība

Pirms es aizmirsu atstāt saite citā amatā par nedaudz līdzīga problēma, bet šeit tā ir ftopic366330.html # 1.195.147

Tas ir par to, kas Jums var būt jūsu. Cdsenv (vai citu failu), ko var novērst ADE no arvien augstāku daudzpakāpju licenci.

Viena lieta, ko varat mēģināt ir triks virtuozs izmantot citu mapi kā jūsu mājas (lai varat mēģināt tīru mājas direktoriju, ja skatās caur jūsu mājas direktoriju, jūs redzēsiet, cik faili ir saistīti ar EDA programmatūru).

Pieņemot, ka jūs izmantojat elm, jūsu apvalks tas ir tas, ko es gribētu izmēģināt:

mkdir test_dir
cd test_dir
setenv HOME `pwd`
avots all_configs.cshrc
icfb (vai virtuozs, ja lietojat IC6, kas Jums šķiet, ka tā izmanto)

Tad izveidojiet vienkāršu shematiskus un mēģināt simulēt tā, ja tas darbojas, tad problēmas rada kaut ko jūsu datorā, ja tā nedarbojas, tad ...Man nav idejas.

Mēģiniet izrakstīšanās tiem augstāku diferencētas licences un redzēt, ja tā darbojas, ja tā nav, tad licenču serveri, būtu jāstrādā labi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back