Cadence iesācējs vajadzīga palīdzība, 1. ķēdes!

D

dozy_walia

Guest
Čau,
Vai es varu izmantot nmos.m modelis datnes 4 pin nmos shēmas vai arī tās var izmantot 3 pin ckts.tikai?
Es esmu saņemt šādu kļūdas, taču simulācija:
Q0 ir gadījums nenoteikts modelis trpnp.
M0 ir gadījums undefined modelis nmos
M1is gadījums nenoteikts modelis PVO.
Please Help Me!
Singh

Q0 ir BJT ierīce, kas izmanto trpnp modeli.
M0 ir MOS ierīce, kas izmanto nmos modeli.
M1 MOS ierīce, kas izmanto PVO modeli.

Tātad jūs hsve izmantot nmos.m, pmos.m un trpnp modelis failus.

Thanks very much šo help!
Problēma ir troubleshooted ..Man bija nt iespēja setup modelis ceļa sākumā!
Thanks fr ......Lol no 1 palīdzēja man ...Neways i bija šeit tikai informēt, lai neviens jauks cilvēks cietīs pateicoties man!

man bija, izmantojot trpnp.m vietā npn.m.
npn.m izmantoja BJT un pmos.m tika izmantota, lai gan 3 & 4 pin ķēdē.
Thanks!

now im in inverter apmācība un iesaistot kļūda =
xi0.m1: Efektīvais garums ir mazāks par vai vienāds ar nulli.

Es mainīts L & W, lai noteiktu diapazona, bet tas nepalīdzēja.

Turklāt par citu projektu man ir nepieciešams mainīt L & W, lai noteiktu diapazonu un redzēt tās grafiku vienlaicīgi ...Es varu darīt?Es zinu, ka varu mainīties dc maiņstrāvas sprieguma un visu, kas Analysys sadaļā bet kā es varu izdarīt, ja fiziski parametri, kā garums un platums?
Es varu mainīt darbības, mainot citus parametrus?
Thanks fr ierosinājums

Vai ir kanāls sānu difūzijas garuma modelis failu?
Es domāju, sānu difūzijas būs jāatņem, kad imitē.
Xi0.m1 ir m1 ierīci 0 instancē (I0).Es domāju, I0 ir simbols invertcukuru citēts simulācijas shematisks diagram.Did jums pārveidot garums tikai par šo ierīci?Ja jā, lūdzu, pārbaudiet modelis failu, lai atrastu vērtību sānu izplatību.
Jūs varat mainīt garumu Xi0.m1 un tikai padarīt
netlist atrast garums mainās ir pieejami vai ne.

Liels paldies par jūsu post!
Lūdzu pārbaudiet modelis failu, lai atrastu vērtību sānu izplatību.

Kā to izdarīt?

izbraukšana modelis failu.vai modelis ir iekļautas

Man ir noteikts modelis ceļš uz direktoriju modelis faili un nav neviena kļūda, kas saistīti ar šo!Tomēr, es nevaru izdomāt, kura whould i lietošanas spektrs, Spectres, cdsspice ...Vai kāds lūdzu man pateikt, kādi ir šie, un kas 1 kādiem mērķiem?Pievienots pēc 1 stundas 54 minūtes:Man ir veiksmīgi pabeigtas simulācijas in Spectres bet kad mēģinu to spektrs pēc iekraušanas modelis bibliotēkas vietā rediģēšanas modelis ceļa Spectres.Man šādas kļūdas:pievienots pēc 3 minūtēm:
Man aptuveni 16 sintakses kļūdas visos modeļu attēli
PPAR un Ipar izmanto recursevly.

Es neesmu iepazinies ar MOS modeli.Jums jāizlasa modelis glossary atrast parametrs.

Sintakses kļūda var būt vārds modeļa parametriem vai modeļa formāts nav saderīgs starp simulators spectrS un spektra.
Lūdzu, izlasiet cdsdoc.

Kas attiecas uz mani, hspice ir defealt simulators.

y hspice?
spoks parādās kā noklusēto, kad es palaist simulāciju ....bet es aprunāt simulēt pats 1 spektru n Spectres ...
Vai ne metode 2 do it?

Izmantojot hspice, konspekts hpsice programmatūra ir instalēta.Default simulators var definēt. Cdsenv failu.Esmu aizmirsis teikumu.

Dear lxyangroc2000,
Liels paldies par jūsu atbildi.
Jūs varētu darboties kā krusttēvs visiem kadence iesācējiem, sniedzot savu pieredzi šeit, lai ar mums.
Vai jūs varētu pastāstīt, kā es varu mainīt savu dafult simulatoru in. Cdsenv failu.Es gribu to mainīt, jo tas notiek daudz laika, kad es pārslēgtu simulatori!
Thanks in anticpation

Pievienot
asimenv.startup simulators virkne "hspiceS"

in. cdsenv failu.

Jums ir pārliecināts, ka jums ir instalēta synopsys hspice programmatūru un licences.Ja jūs vēlaties hspice
var atsaukties kadence CIW, SDA, PSF, cdsaawaves iezīme ir jābūt hpsice licenci.

Tas ir rakstīts>> asimenv.startup simulators virkne "Spectres"

Tomēr tā atzīst, Spectre vietā sprectreS ....
Paldies par Jūsu atbildi ..uzskata, ka tā kā vispārējas diskusijas par zināšanām!Sveicieni!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back