Cadence ENCOUNTER TUTORIAL

I

indranilh

Guest
Šeit ir ritms tutorial.please atbildi man savu vērtīgo komentāru.

[Quote = indranilh] Šeit ir ritms tutorial.please atbildi man savu vērtīgo komentāru [/quote] paldies!.!

[Quote = indranilh] Šeit ir ritms tutorial.please atbildi man savu vērtīgo komentāru [/quote]. Very intrresting dokuments. Paldies!

[Quote = indranilh] Šeit ir ritms tutorial.please atbildi man savu vērtīgo komentāru [/quote] Hi, vispirms es vēlos pateikties jums, kā labi, ka jūs publiski savu darbu.. Es neesmu iet rekvizītus, jo trūkst laika, lai vienkārši, ko es pamanīju [es pieņemu, tas ir izgatavots studentiem]: In kadence apmācība nav starp tekstu un attēlu Fig atstarpēm. 1, Zīm.. 5, Zīm. 6 un ir misstyping tieši pirms att. 4. "Attaché ..." Sastopas pamācība ir arī iespaids, ka labi organizēta, pilnīgu dokumentu. Lūk, tikai dažas piezīmes, varbūt noderīga, varbūt nē. Ja jūs runāt par slāņiem, nosaukumi, ko izmanto projektēšanā dokumentos būtu izdevīgāk. Tā, piemēram, nav "metāls 1, metāla 2, ..." bet "MET1, MET2, ..." . Un es domāju, ka attēlu kvalitāte ir krasi kontrastē ar labu kvalitāti jūsu LaTeX dokumentu. Centieties izvairīties lietot Microsoft Paint, ja jūs to izdarīja. Tas ir tas, ko es pamanīju 5-6 minūtes.! Krivan

nice tutorial gan ciparu un analogās. Es vēlētos, lai šādas lietas, ir jāsummē. lūdzu īstenot to, izmantojot NCSU CDK lai katrs var izmantot tutorial.for digitālo dizainu varat lietot OSU Digital CDK. Tāpat, lūdzu, augšupielādējiet laikā, piemēram vhdl vai verilog kods materiāls dizains kopā ar skriptiem. tikko atceraties, pat ja pirmizrāde skolēni nemācās jebkuru lietu, apkopojot demo dizains, tie joprojām uzzinātu, kā izmantot rīku, un arī viņi zinās rīks ir pareizi konfigurēts. cerot ieraudzīt analog izkārtojumu, vcat autorouter pamācību no jums. Arī tas būtu jauki, ja jūs apmācība par IUS simulācijas, RC synthesys, post synthesys modelēšana (i neesmu redzējis nevienu apmācību par šo). ieķīlāt

Liels paldies. Es tiešām ir nepieciešams tos. Es vēlos Jums labāko

Šeit ir ritms tutorial.please atbildi man savu vērtīgo komentāru
Hi, es apzinos savu veco post.. Ir saite, vai apmācība ir noņemts? Es nevaru atrast pielikumu vairs. Vai ir iespējams augšupielādēt no jauna?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back