c uz Asamblejas

S

Sibtain

Guest
hello my friends
i ir c programmas, bet aprunāt atrast veidu, kā convet tos montāžu vai hex kodu, lai es varētu dedzināt to 89C51 Atmel kontrolieri. Vai jums ir šāds kompilators / montētājs, kas var pārvērst c montāžas (vai hex), jo īpaši 89C51 CONTROLLER THANK YOU

Hi Sibtain,

Es nedomāju, ka jūs atradīsiet ko jūs meklējat.Tur ir C kompilatorus priekš Micros, un jā par 8.051 (mēģiniet Keil), bet C kompilatori, kas ir ļoti reti, kaut gan esmu redzējis viņus 16/32 bit santīmi.Es domāju, ka jūsu labākais bet būtu hunker leju un mācīties 8.051 komplektēšana un sākt pārnešanas savu kodu.Ja Jums ir plānošanu, bet tam vajadzētu nākt pie jums ir ļoti viegli.
Es neesmu C programmētājs, bet gan no tā, ko es iegūtu, C balstās ļoti lielā mērā uz bibliotēku, vai ne?
Ja jūs izvēlaties iet ar C kompilatoru, es tomēr ieteiktu, ka jūs programmu komplektu, pat uz īsu laiku, jo montāžas liks jums uzzināt jūsu aparatūru, kas ļaus daudz vieglāk rakstīt kodu augstu līmeņa valoda.
Best wishes,
Robert

čau
Ja jūs tiešām vēlaties convert C vērā Asamblejā pēc tam ir veids, kā to darīt, vispirms konverģences c stājas hex un tad hex vērā montāžas, lai jūs saņemsiet savu risinājumu.
sveicieni

čau,
sn_burki runā par C un C , jo tie ir vienādi, bet nav!Es programma asm, C & C , un ko es zinu, ka šāds ģimenes LC tāpat 8.051 arhitektūra, kas pamatota LC un PIC18 vai PIC16 vai PIC12 nav orientēti uz atbalstu lieliem pieteikumiem nepieciešams objektorientētā valodās.Bet, ja kāds ir C programer ir ļoti viegli viņam program in C jāiesniedz tiem šādu komponentu un C kompilators darīs pārējo, jo C ir C, bet C nav C .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back