/ c posms un vektora leņķi

J

johnfin

Guest
Ja es zinu posmu kompensē par sinusa vilni kā es varu aprēķināt vektora leņķis?

Sveiki

Jūsu qustion nav daudz detaļas, tāpēc es esmu gatavojas sniegt komentārus, ko es undertand no tā.

Es pieņemu, y = sin (x q), kur q ir zināms posms, x un q ir pieņemts, ka radiānos, tādēļ jau esat leņķi radiānos.Ja jūs vēlaties leņķis grādos, aprēķina

d = q * 360 / (2 * pi)

ja jūs domājat, ka šī informācija ir noderīga, noklikšķiniet uz "palīdzēja mani" statistikas

Sāls

Fāzu nobīde ir lineāra dimensija, kurā vektora leņķis ir aprēķināts.Kas ir tas, kas man ir nepieciešams zināt.Ja man ir 2 sine viļņiem uz jomu, kanālu un B, un es zinu, fāzes nobīdes, es gribētu zināt, ko vektors leņķis ir.

Paskaties 5 lapas http://www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/AC/AC_2.html

Sveiki

Tad mēs runājam par vienu un to pašu.Tomēr osciloscope ir sava laika diapazons, kas būtu jāņem uz kontu.Ja jums ir tha 2 Sinešas kā attēlā augstāk tekstu "fāzes nobīde starp viļņiem un vektoru fāzes leņķa", Jūsu saite, tad mana iepriekšējā atbilde ir derīga.Fāze ir lineāra, tas ir labi, 0-2 * pi, vai līdzvērtīgi 0-360 grādiem.

Sāls

Sal, ka jums ir sinusoidāls vilnis, kas ir 1 "garš, 360 grādiem, sākuma līdz beigām, un vēl, kas sākas 25% vēlāk, tas būtu 90 grādu vektora leņķi, pareizi. Ja jūs piekrītat, cik es varu plug šos numurus grēkā (x q) lai iegūtu 90degrees? Paldies

johnfin,
Ja jūs esat izsaka 2. Vektora izmantojot pirmo vektoru kā atsauci, tad Q = -90 (vai pi / 4, radiānos).Tas ir tik vienkārši!
Sveicieni,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back