C kods 16 ATmega SPI komunikācijas

kāda ir problēma? vienkārši pateikt to daudz cilvēku palīdzēs jums

Es gribu piemērs programmas ... Es gribu darīt zināmus ar Converter Sigma Delta

šeit ir programma SPI es izmanto šo kodu visas manas programmas
Code:
 # include spēkā InitSPI (spēkā neesošs) {DDRB = (1

ups ... man kļūda .. jūs varat sūtīt man atkal? [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] man ir nepieciešams, lai izmantotu miso MOSI un SCK lai darīt zināmus ar to ...

tikai kopētu kodu un saglabājiet to kā ac failu vai var tieši iekļaut šo kodu savā programmā pirmo sāktu SPI un pēc tam izmantot lasīt, ne rakstīt funkcijas, lai piekļūtu saturam SPI

Var kāds man palīdzēt saskarnes spi sensors ar pic vai at89c51 kontrolieris?

Sveiki Es esmu, kam problēmas ar SPI saziņu starp Atmega32 un ad7705 (SPI). Tas darbojas uz vienu atmega32 mikroshēma, kas tika ražots 2006.gadā, bet tas nedarbojas citu atmega32 un atmega32a mikroshēmas nedaudz visa saražotā 2010. Man ir mēģinājuši dažādas init lielumus, tostarp samazinot pulksteni likmi fck/128 visiem ar tādu pašu rezultātu. Es mēģināju rakstot nelielu savrupajam programmu, lai pārbaudītu tikai SPI funkciju, cerot, ka tur bija dažas neparedzētas sekas no mana pamata lietā. Problēma rodas, ja es gaidu pārraidi: kamēr ((SPSR & (1!

Es atklāju problēma, es ievietojis šodien. Es esmu vadītāja chip izvēlieties divus SPI ierīces ar IO līnijām un neizmanto SS PB4 līniju. Man bija iespēja rakstīt vienu baitu SPI bet otrais rakstīšanas operācija nekad pabeigta. Man bija nepieciešams izveidot neizmantotās SS PB4 out. Tagad tā darbojas. Smieklīgi, kā tā strādāja par mikroshēmu no 06, lai gan ...

Es meklēju kādu parauga kodu SPI saziņu starp ATMega328P (Master) un ADE7763 (vergu). Es gribu savu takts frekvenci, kas FCK / 8. Es gribu pin PB2 par mikroorganismu, kas izraudzīta SS savienojumu ar ADE7763. Par testa programma, varētu kāds man pastāstīt, kā nolasīt temperatūru no ADE7763. Temperatūra ir par reģistrā 0x26, ja es atceros pareizi no datu lapas. Izmantojot subroutines iepriekš norādīto, ko sau_sol, kā varētu es iet par padarot galvenās programmas, kā to izdarīt? Paldies!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back