C klases jaudas pastiprinātājs

L

leinay1985

Guest
Es gribu nopirkt komplektu (vai ķēdes jau uzbūvēta) par mazjaudas (1W-5W) C klases vidējas frekvences (kas 0.8MHz līdz 1MHz) jaudas pastiprinātājs.Jaudas pastiprinātājs jādarbojas kā nelineārās sistēmas un vajadzētu veikt amplitūdas modulāciju.Tā barošanas jābūt aptuveni 12-15V

Is anybody out there, ka var norādīt, lai es vai parādiet man veidu, kā iegūt šo
Es mazliet steidzos, lai nav pārāk garš
Yaniel

Nav jūsu pieprasījumu pretrunu.

Amplitūdas modulācija ir nepieciešama lineārs pastiprinājums, kas ir klases vai AB vai vienalga, bet neviens no gadījumiem C klase, kas ir ļoti nelineārā klases, ka kropļos modulāciju.

Iespējams, jums prātā cita veida modulāciju.

mR.vFONE ir pareiza.Pl.norādīt savu problēmu skaidrāk.

Jūs guys ir gan tiesības,
žēl pretruna
yanielPievienots pēc 2 minūtēm:Nē, tas ir AM modulāciju, bet ar C klases pastiprinātāju.Ideja ir tāda, ka varas amplfier, amplitūdas modulē signālu.Tai ir divas ieejas, RF signālu un modulēt spriegumu no PWM sistēma ar zemo frekvenču caurlaidības filtrs, tās produkciju.Ja tas vēl nav skaidrs, lūdzu, let me know

YanielPievienots pēc 8 minūtēm:sistēma ir līdzīgs šim
analogais signāls (balss) izmanto kā ieguldījumu mikrofonu.Tad nāk PWM.Pēc tam, lieljaudas elektronisko slēdzi paaugstināt spriegumu līmeni PWM.Tad tas ir cauri zemas caurlaides filtru un pēc tam izmanto kā ieejas jauda piegādāti jaudas pastiprinātājs.
No otras puses, oscilators rada pārvadātājam kārtā.Jaudas pastiprinātājs, piemēram, ir divas ieejas RF signāla un modulētie sprieguma.

jaudas pastiprinātājs dizainparaugu pēc tam, ko ierobežo šo ierobežojumu.
jo mēs izmantojam mikrokontrolleru īstenot oscilatoru, mūsu pārvadātājs vilnis frekvence 0.8MHz.

modulētie spriegumam jābūt starp 12V un 15V.Ouput jauda varētu būt apmēram 1W

Izmantojot C klases pastiprinātāju, lai īstenotu power amplifier in amplitūdas modulācijas prasa mazas caurlaidības filtrs, tās produkciju samazināt harmonikas, jo bieži vien transformators ir izmantoti, lai tie atbilstu pretestības.

lūdzu, puiši, ja jums ir kāda ideja, vai atzinuma ļaujiet man zināt, es tiešām appreaciate to
pateicība
Yaniel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back