C Intervija Jautājumi

P

popat_panjaru

Guest
hi visiem Man ir tik daudz šaubu laikā intervijas ... plz atsūtiet man risinājumi 1) Kāda ir atšķirība starp C un C starpība + +? 2) Kas ir objektorientētā programmēšanas valodā? 3) Kas ir ieguves un iekapsulēšana? 4) Izskaidrot atslēgvārdi: valsts, privātajā, aizsargātas. 5) Kāds ir daudzlīmeņu un vairākas mantojuma? 6) Kāda ir nozīme uzņēmuma saistība diagrammas? 7) Kas ir Normalizācijai? 8) Kura laika sarežģītība ir labāka-O (n ²) vai O (n lg n) un kāpēc? 9) Kādas ir šķirošanas algoritmu? 10) Kas ir vītņu? Kas ir vajadzīgs, kam pavediens? plz locekļi palīdziet man Popatlal Panjarawala

1) c ne objektorientētā 2) veida programmu, kurā programmētājiem nosaka ne tikai datu tipu datu struktūru, bet arī darbību veidus (funkcijas), ko var izmantot, lai datu struktūra. Tādā veidā, datu struktūras kļūst objekts, kas ietver gan dati un funkcijas. Turklāt programmētāji var izveidot attiecības starp viena objekta uz otru. Piemēram, priekšmeti var mantot īpašības no citiem objektiem. 3) ieguves slēpjas detaļas un iekapsulēšana padara kaut privāti. 4) publiskā metodes vai datu tipu ir tās, kuras var piekļūt, kas vienā iepakojumā nav svarīgi, vai viņi ir piekļūt no ārpuses class.private aprunāt būt pieejama ārpus klases. 5) daudzlīmeņu mantojuma nozīmē, ka vecākiem klases ir bērns, tad šis bērns ir arī bērnu un tā tālāk ...... bet vairākas mantojuma ir viens bērns ar divi vai vairāki mātes klasēs. 9) atlases veida, ievietošanas kārtot, kaudze kārtot, apvienot kārtot, ātri kārtot, burbulis šķirot, radix kārtošanas, bin kārtot, gliemežvākiem kārtot, skaitot kārtot ...

Bija tas, ka tiešām C intervijā? Neviens no šiem jautājumiem attiecas uz C valodas. C jautājumi parasti ir par norādes, structs, ierakstiet liešana, uzglabāšanas klase, gaistoši, kārtas punkti, un stuff tāpat.

Šos jautājumu nav no C, pamatā jautājumi tika no objektorientētā programmēšana jēdzienu, piemēram, Java, C + +. Google u "ll get atbildes uz šiem jautājumiem. Tie ir ļoti pamata jautājumiem. Tiem, kuri zina mazliet objektorientētā progamming jāsniedz atbildes viegli.

Panjaru .. ur jautā ļoti vienkāršiem jautājumiem .. un tās nav saistītas ar C. ... Nav iestādes uzdot šos jautājumus C intervijā ... Ja u vēlaties uzzināt C + + .. tikai iet un uzzināja pēc tam u var atbildēt vienkārši. neprasot kādu ... k visu labāko. plz iznākt Related intersted Jautājumi .... k SRINU

Manuprāt. Es nav pat apnikt meklē C + +, tas neglīts bodged līdz spageti haoss valodas apgānīšanas C's tīrību. Izstarojošie atmiņas bug kompilatoru, būs nekas, bet slikta atmiņa pēc pāris gadiem, lurking apmēram masochist unix programmētāju ķēms attēli, ierakstot prom viņa sarežģīta, rakstīt vienreiz, nekad saprast vēlreiz kodu. "Mācīties C + + 21 dienas, duh! nav jums ir 21 gadi? Es domāju šo daļējo paraugu specializāciju un savu funkcionalitātes, izmantojot nepilnīgu instantiation lai asaru uz acs, oh šo izšķērdēta gadiem. Tagad C #, thats ceļš ejams, moderna tipa drošu valodā ar atkritumu savākšanu thats reālu produktīvo prieks kodu. C steroīdi. Visual Studio, samaisa un max, tas vienalga, kādā valodā jūs izmantojat, mazliet Perl, mazliet ruby, domuzīme pamata, daudz C #, CLR noteikumus! CLR ir OS neatkarīgs, nav jābūt Windows.

Hi es atklāju, ka loceklis lūdza pašu jautājumu šajā forumā dažus mēnešus atpakaļ. Pls izmantot meklēšanas lodziņu, lai atrastu šo jautājumu ar komentāriem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back