c + + iet masīvs no amata uz galveno funkciju wit rādītāju

M

mengghee

Guest
Čau, var kāds sniegt man piemēru par to, kā iet masīva vērtībām no funkcijas uz galveno funkciju, izmantojot norādes. Man ir bijusi mēģina un mēģina ... nopūta * aprunāt iegūt pareizo komandu. Paldies. Attiecībā, mengghee

hmnn nevarēja atrast manu atbildi tur. Attiecībā, mengghee

Jūs varat būt konkrētāks, kādas ir jūsu mēģina darīt Vai jūs mēģināt atgriezties rādītājs no funkciju vai jūs mēģināt iet rādītāju uz funkciju kā tās argumentu. Case 1: Funkcija atgriež rādītāju dubulto * AllocMem (int n) / / deklarācijas / / definīcija dubultā * AllocMem (int n) {dubultā * var, var = jauni dubultā [n]; atgriešanās var;} Case 2: Pointer kā parametru funkciju spēkā neesošu ClearMem (double * var) / / deklarācijas / / definīcija par spēkā neesošu ClearMem (double * var) {dzēst [] var, atgriešanās;}

Vērsties Padomē ar jebkuru C eBook tālākām studijām ....

Domāšanu, c + + Grāmata ir vairākas exemples kur var atrast to, ko jūs meklējat, espesially in rādītāju `s zonas

jjohn, sanjiv - in C + + tās dažādie, nevis kā C. Es domāju, tas dos visu, vienkārši, ja jums izveidot matricas veidni, kā gadījumā ar vektoru veidnes (kas ir inbuilt). uzdot skaitlisko receptes C + + avota kods man ir augšupielādēts eda upload / download sadaļu veidnes vai nosmelt thro pēdējo lapas header failu nrutil.h un NR nrtypes.h in C + + grāmatu un veidot veidnes ... ja jūs iedobums zināt, kā veidot sev .. Kad tas ir izdarīts, jūs varat pāriet matricas funkciju no galvenā, kā, teiksim, sample_function (mat_a, mat_b, k), kur mat_a un mat_b ir matrices un k ir daži datatype. un funkcija deklarācija būs, sample_function (mat_IO_DP & mat_a, mat_IO_DP & matb, int k) šeit mat_a un matb var būt jebkuras vārdi ... un tā ir k. un mat_IO_DP ir typecast par sintaksi ... (Kā pēc skaitliskā receptēm C + +) matrica mat_a, tās nedaudz garlaicīgs, lai izveidotu h failu ar veidni .. bet tad, kad izdarīts, tā būs ērts tonnās situācijās, ticiet man ... Jūs varat arī daudzas citas matricas darbību tā, lai jūsu programmēšanas kļūst efektīvāka un ekonomisku (ietaupa daudz līniju)! veiksmi, cedance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back