Bus Functional Model

S

skynet

Guest
Sveiki visiem,

Vai kāds šeit man pateikt, vai dot man informāciju par Bus Functional Model in verifikācijas metodoloģijas.

Pateicība!

rgds,
Skynet

A autobusu funkcionālo modeli pārstrādātājs ir modelis, ka tieši emulates kā kniepadatas uz āru, nevis faktisko instrukcijas sevi.

Kopumā, autobusu funkcionālu modeli rīkojas tās I / O bus kā reāls modelis, bez dara kāds no iekšējā funkcionalitāti mikroshēmā.

A BFM vienkārši modeļi autobusu interfeiss dažu vienība, tā nesatur RTL vai vārtu līmenis specifikas vienības s iekšējo darbību.Mērķis ir BFM ir iegūt imitācijas ātruma, izmantošanas vieglumu un vieglumu radīšanu.

A autobusu funkcionālo modeli parasti sastāv ar ierobežotu funkcionalitāti nepieciešama, lai pārbaudītu Jūsu dizainu.Tie var imitēt autobusu cikli, pārtraukt ciklus, pat komplekss sekvencēm, atkarībā no jūsu testa prasībām.Tā kā jums nav sintezēt, jums izmantot tikai uzvedības modelēšanai.Arī C valodā var izmantot, izmantojot PLI.Tie ir tikai instantiated testa soliņiem.Attached ir teksta I atrast internetā par šo tēmu.
sveicieni

Daži PLI pieteikumu (s) šeit:
h ** p: / / www.angelfire.c0m/ca/verilog/examples_pli.html
-------------------------------------------------- ---------------

PLI1.0 Piemēram: 8051 BFM (Bus Functional Modelis)
Autors: Sayed Sohail no Ment0r Grafika
h ** p: / / www.angelfire.c0m/ca/verilog/bfm8051.html

BTW,
vai ir kāds, kas vēlas izdarīt. DLL man?
Tā kā man nav Visual C vidi.

Apkopošanas ar Visual C:
> Cl-c-I <install_dir> \ modeltech \ ietvert uc8051.c
> Saiti-DLL uc8051.obj <install_dir> \ modeltech \ win32 \ mtipli.lib

mazas korekcijas iepriekš saite

http://www.angelfire.com/ca/verilog/bfm8051.html

Čau,
BFM's ir darītāju ar darījuma interface, no vienas puses, un fiziskā līmenī interfeisa otrā pusē.

vai vienkārši tie ir darītāju, kas pieņem kādu informāciju no viena līmenī, do daži pārstrādes uz tā, un to nosūtīt uz citām līmenī (tai jābūt pin līmenis saskarne).

ceru, ka šis explaination ir sodu.

pateicība
Manmohan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back