Bulk par NMOS saistītas ar dažādu iespējamo, nevis uz zemes?

F

fazan83

Guest
Puiši, Kāda lielākā daļa MOSFET nozīmē?
Tas pamatnes MOSFET?

Man šo vienkāršo jautājumu no mana pasniedzēja, bet es esmu šaubu uz to atbildēt.
"Vai tāpēc lielāko daļu NMOS saistītas ar dažādiem potenciālajiem vietā?
Ja jā, kādēļ?Ja nē, kāpēc? "

Ja NMOS beztaras ir NMOS bāze, tad kāpēc mēs vēlamies piesaistīti to zemi, jo tas vienmēr izslēdziet.

Man bija pārlūkot tīmeklī, bet nevarēja atrast atbildi, ka man ir nepieciešams.

Lūdzu palīdziet puiši.

Kopumā viens labi p veida substrāts process.NMOS lielākā daļa jāsavieno ar zemi, tā nevar noguris dažādu potenciālu.Tikai lielākā daļa PVO var noguris uz dažādiem potenciālu.Tāpēc, ka PVO ir veikti N-Nu, kas ir lielākā daļa no PVO.un N-Nu ir atdalīti viens no otra.

RDRyan rakstīja:

Kopumā viens labi p veida substrāts process.
gada NMOS beztaras jāsavieno ar zemi, tā nevar noguris dažādu potenciālu.
Tikai lielākā daļa PVO var noguris uz dažādiem potenciālu.
Tāpēc, ka PVO ir veikti N-Nu, kas ir lielākā daļa no PVO.
un N-Nu ir atdalīti viens no otra.

NMOS lielāko daļu, ir kopīgas.bet PVO nav.Ja viena no NMOS ķermeņa pieslēdzas tās iztekas, kas ir potenciāls ir augstāks par zemi, visi NMOS lielāko daļu savienos minētās NMOS avota.
un citi NMOS avota var pievienoties zemes.tāpēc daži NMOS var būt tā PN krustojuma uz priekšu biasd, kas nav atļauta ķēdē.

Ryan

RDRyan rakstīja:

No NMOS beramkravu ir kopīgas.
bet PVO nav.
Ja viena no NMOS ķermeņa pieslēdzas tās iztekas, kas ir potenciāls ir augstāks par zemi, visi NMOS lielākā daļa savienos minētās NMOS avota.

un citi NMOS avota var pievienoties zemes.
tāpēc daži NMOS var būt tā PN krustojuma uz priekšu biasd, kas nav atļauta ķēdē.Ryan

pieņemsim, ka man ir viens NMOS manā substrāta tad savienojot to ar negatīvu potenciālu, samazinās slieksnis sprieguma ...am i pareizi ...

lordsathish rakstīja:

pieņemsim, ka man ir viens NMOS manā substrāta tad savienojot to ar negatīvu potenciālu, samazinās slieksnis sprieguma ...
am i pareizi ...

kad negatīvs spriegums tiek piemērots substrāts nmos tā atgrūž elektroni, kas ir minoritāte pārvadātājiem substrāta uz kanālu ...tā kanāls var veidoties viegli ....tā slieksnis spriegums ir samazināt ...

Ja jūs saistīta lielākā daļa NMOS ar negatīvu potenciālu, tad jūsu sliekšņa palielinās, kā jūs būtu jāpiemēro vairāk pozitīvu spriegumu uz vārtiem, lai kompensētu šo samazinājumu p-substrāta potenciāls. (Jūsu noārdīšanās kanāls reģionā un visā difūzijas reģionu kļūst plašāka tādējādi potenciālu un inversijas kanāls netiks formu, kamēr un ja vien tu uz paša potenciāla vārtiem, ti sliekšņa)

Es couldn iegūtu Jums ...ja samazināšanās reģionā pieaugums, kāpēc mums vajag piemērot vairāk voltege veidot inversijas ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back