Buffer Pēc Parallel Port

C

Compy

Guest
Kāpēc mēs lietojam Buffer Pēc Paralēlais ports un pirms mūsu ķēdes ..un m iet saskarnes manas visas 8 paralēlas bitu ..kas buferis Ic būtu vislabāk ..pateicība

Visticamāk, atsevišķas jūsu ķēde no ostas datu pārraides līnijas, bet es neredzu, ir vairākas priekšrocības, kā to izdarīt.Buferšķīdums (piemēram, 74HC/LS245 IC, tas atbild uz jūsu 2-nd jautājumu, ir 8-bit nav apgriežot autobusu uztvērējs) neaizsargā PPort, ja jūs izmantojat īslaicīga sprieguma slāpētājs uz katru datu līnijas vai izmantot optiskās izolācijas ..

ok, m, izmantojot 8 bitu datu pārraidei,

ko es gribu pateikt ir 7 bitu datu un 1 diennakti pulss manam 8-bit SHIFT REGISTER paralēli, paralēli out ...bet m, problēma, bet atbilst visiem 8 signālus ..pulksteni pulsa doesn't sakrīt ar citu signālu un dīvains dati tiek saglabāti par manu 8 bitu maiņa reģistrēties ..

thats kāpēc kāds man lietot buferšķīdumu, lai mani visi 8 biti, kas nāk no datora tiks saskaņota un pati kā pulksteni impulss, lai es varētu ietaupīt pareizi dati par manu pāreju reģistrā.

(Atcerieties m, izmantojot 7 datu biti 1 bits vienmēr ir pamats gan un no 8 bitu maiņas reģistru)

Tātad tas nav bufera problēmu, bet laika problēma.Ja es saprotu jūsu pastu jūs izmantojat 7 bitu datu transmissiona un 8. tikpat pulksteni.
Viena iespēja ir izmantot Strobe signāls (PIN1 of Parallel Port) ierakstīt datus izmaiņas reģistrā un ignorēt pulksteni bitu.Vai jūs izmantojat Strobe signālu?
Ja ne, cita iespēja ir izmantot īsu impulsa monostabile ar kavēšanos trigged ar pulksteni bitu.Tas nodrošinās, ka datu bitiem veikt derīgu līmeņiem pārejas laikā uz noklikšķiniet uz biti.

mm ....labi
tad ..kuru ķēdes ir naudas
555 timer

vai

74HC123 ...

bufera nepieciešamība ir galvenokārt pašreizējās pastiprināšanas.

Es izmantots 74LS244.
Galvenais pbm ar kurām es saskāros, kad sasaistei ar grimst atjaunināšanu, ostā.
Otrais ir kontrolēt ostas atvērtā kolektora

Vairāk man bija rakstīts mans e-book u to var iegūt no www.bibinjohn.tk

Laikam 123 būs viena kā jums vispirms ir ļoti īss dalay (1 / 2 123) un pēc tam uzrakstiet pulsa (2 / 2 123) ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back