Buck pārveidotājs problēmu

Z

ze_dib

Guest
Čau,

Es mēģināju izmantot LM2676 no valsts darīt buck pārveidotājs ar specifikācija:

Vin 8-26 V
Vout = 5 V
Iout = 1 līdz 2 A

Šķiet, ka darbu naudas sodu no pirmā skatiena.Bet es atradu Spriegums pieaug, kad es samazināt slodzi.Vai kāds ieteikt man Way vienkārša un lēta, lai izvairītos no celšanos.

Sveicieni,

ZE_DIB

Cik liela ir pieaugums?
Varētu paveikt, dziesmas pretestība (kravas līnijas, no datu lapā), kā arī, ja atsauksmes pin noapaļo ap induktors.
Arī meklēt ar darbības jomu, ja izejas signāls ir precizēta vai ietekmē troksnis pie nelielas slodzes.

Mandi

Pieaugums ir par 2,5 V, kas ir daudz manu pieteikumu.

Nav daudz troksnis pie nelielas slodzes.

Paldies par padomu.

Dažas lietas, kopumā:

Tāpat kā ar jebkuru komutatoru, izkārtojums ir ļoti svarīgi, turēt slēgtā telpā no PIN1 caur aizrīties, ar izejas vāciņu atpakaļ pin4 (GND) tik mazam, cik iespējams.Tas palīdzēs samazināt nevēlamo starojumu, kas var pāris vērā atsauksmes pin, kā arī citas vētraina blakusparādības.

Pārliecinieties, ka jūsu GND savienojumi ir "zvaigžņu" tipa.Tas nozīmē, ka GND galus diode (anoda) un izlaides vākiem jābūt saistītai ar pin4 ar īsāko iespējamo savienojumu, izmantojot bieza dziesmas.Tie nedrīkst dalīties kopējā GND ceļa atpakaļ pin4 kā Databook rasējumos.Izvairieties shematisks veida savienojumiem, kā tie ir izgatavoti pēc skaidrības, bet ne labāko sniegumu.

Izvairieties no braukšanas atsauksmes pin trases tuvumā, un paralēli ar izejas gaisa padeves regulēšanas vārstu, lai novērstu jebkādu savienojuma šajā pozīcijā.

Izmantot arī darbības ar pietiekamu joslas platums (50-100MHz), jo daži no šiem traucējumiem pākšaugu būs ļoti šauras pie zemas slodzes, un jums var būt nepieciešams crank up intensitāte redzēt.Pretējā gadījumā ar clitch uztveršanas režīmā DSO palīdzēs daudz.

E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back