K
klejot
Guest
hello all, šeit ir mans projekts.
i am izstrādājot buks regulators kādi pasākumi 12v ievade-dc uz leju, lai 5V.
i uzbūvēta mana vadības ķēde izmantojot IC555 un OPAMP kā salīdzinājuma.
mana problēma ir tā, ka es varu novērot izejas spriegumu starp 0 un 5V (manā vadības ķēdes, i mainīt kontroles spriegums).
i nevar darīt izejas spriegumu vairāk kā 5 volti.
Es domāju, ka tas ir tāpēc, ka charateristics no MOSFET.
kad produkcija ir 5V, pašreizējā ir; 5volt/2.2ohm = 2.27Amper.
šajā pašreizējās, ir jābūt spriegumam starp vārtiem un source.so ka izejas spriegums nevar iet vairāk nekā 5 volti.
arī, i izprot 5V pie izvada, kad nodoklis cyle ir 41% (5 / 12 = 0,41). 5V, bet šķiet, ka tad, kad darbības cikls ir 100%.
Visbeidzot, šķiet, Man ir problēma ar īpašībām, mosfet (pašreizējās thorugh to un sprieguma kritums visā tās).
tā šeit ir mans jautājums:
vai var kāds ieteikt man kaut ko, lai atrisinātu šo problēmu? ja i mainīt savu mosfet (IRF510) ar citu, es varu atrisināt?
vai vienīgais veids, kā atrisināt to, lai samazinātu esošo (palielināties izturību slodzei)?
bet man ir jāstrādā ar šo strāvu (= ~ 2ampers) lūdzu, palīdziet man!
liels paldies!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
i am izstrādājot buks regulators kādi pasākumi 12v ievade-dc uz leju, lai 5V.
i uzbūvēta mana vadības ķēde izmantojot IC555 un OPAMP kā salīdzinājuma.
mana problēma ir tā, ka es varu novērot izejas spriegumu starp 0 un 5V (manā vadības ķēdes, i mainīt kontroles spriegums).
i nevar darīt izejas spriegumu vairāk kā 5 volti.
Es domāju, ka tas ir tāpēc, ka charateristics no MOSFET.
kad produkcija ir 5V, pašreizējā ir; 5volt/2.2ohm = 2.27Amper.
šajā pašreizējās, ir jābūt spriegumam starp vārtiem un source.so ka izejas spriegums nevar iet vairāk nekā 5 volti.
arī, i izprot 5V pie izvada, kad nodoklis cyle ir 41% (5 / 12 = 0,41). 5V, bet šķiet, ka tad, kad darbības cikls ir 100%.
Visbeidzot, šķiet, Man ir problēma ar īpašībām, mosfet (pašreizējās thorugh to un sprieguma kritums visā tās).
tā šeit ir mans jautājums:
vai var kāds ieteikt man kaut ko, lai atrisinātu šo problēmu? ja i mainīt savu mosfet (IRF510) ar citu, es varu atrisināt?
vai vienīgais veids, kā atrisināt to, lai samazinātu esošo (palielināties izturību slodzei)?
bet man ir jāstrādā ar šo strāvu (= ~ 2ampers) lūdzu, palīdziet man!
liels paldies!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu