BSIM4 un Spice3f5

E

ethan

Guest
Es pamanīju, ka BSIM4 ir oficiāli atbrīvots. Un es arī lasīt README failu s no BSIM4 darvas failu un konstatēja, ka daļa no Spice3f5 pirmkodu vajadzēja mainīt. Tā kā es gribētu mēģināt apvienot BSIM4 un Spice3f5 versija un man nav pieskāries šajā jomā, pirms, es esmu jautājums, vai kādu par šo BBS cilvēkiem ir strādājusi šāda veida lauka pirms (vai BSIM3 un Spice3xx versiju pirms tam)? Un, kas ir vispārējā procedūra, izmantojot jaunu atbrīvo BSIM4? Vai man ir nepieciešams pievērst uzmanību pievēršot atsevišķiem stuff, kad es izmainu pirmkodu un apkopošanai? Liels paldies. Ethan

hey Ethan, ja u ir pievienoti BSIM4 ar garšvielu 3f5 ... PLZ palīdzēt man arī šajā ... im doin projekts, kurā man ir nepieciešams to pašu ... ima studentu ... lookin nosūta ur atbilde thnx

Tāpat kā BSIM3 līdz līmenim 1 modelis .. BSIM4 ir tikai pievienojot BSIM3, kur viņi iegulda konkurss informāciju par submicron un nanomērogā ierīci. Es esmu arī jauns šajā modeļus, bet kā es zinu, ja Jūsu dizainu nav saistīts ar ļoti zemas W & L, rezultāts nav daudz atšķiras BSIM3 rezultātu. Ja ur izmantojot 0.12μ tehnoloģijas un turpmāk (tagad 50N), savu dizainu, tad u to WIL ietekmēt jūsu ķēdē. Jums vajadzētu doties uz Berkleys mājas lapā vai uzzināt Uyemura pēdējā grāmata submicron VLSI Design. Pēc papildinājuma, got saraksts parametra iesaistīto BSIM4 .. Man grāmatu, bet man nebija scanneers .... es jums redzēt, ko es varu darīt, bet man nav solījums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back