Breakdown_voltage_coaxial_line

B

borich_03

Guest
Esmu rakstīja MathCAD failu, lai aprēķinātu Sadalījums sprieguma koaksiālā līnija.Var būt tas noderīgs ikvienam.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es nevaru izmantot šo brīnišķīgo failu neradītu MathCAd software.Could pastāstīt MW teorijas bāzi jūsu aprēķinu? Ja aprēķina metodi var iztērēt par dielectrical iedalījums spriegumam? Pateicoties ļoti daudz!

Attached ir ekrāna nošauti no lapas ar formulām.Tas paredz pilnīgi gludas diriģenti un neviens drošības koeficientu, ko parasti 2x.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

pewang rakstīja:

Es nevaru izmantot šo brīnišķīgo failu neradītu MathCAd software.Could pastāstīt MW teorijas bāzi jūsu aprēķinu? Ja aprēķina metodi var iztērēt par dielectrical iedalījums spriegumam? Pateicoties ļoti daudz!

Tas ir interesanti, bet es gribētu norādīt, ka iedalījums aprēķins ir pieņēmumi, ka ir jāņem vērā.Parasti ir vairāki mehānismi, kas varētu uzsākt sadalījums kabeļiem.Atkarībā no dielektrisku materiālu īpašības, bieži rodas mikroskopiskas poras, kas ir piepildīta ar gāzi, ko var nukleācijas vietas prebreakdown jonizāciju.Šīs poras bieži sadalījums zem raksturīgā dielektriskā izturība un radīt jonizāciju, kas novedīs pie katastrofālas neveiksmes.Ir daudzi dokumenti, apspriest šo parādību, un sākās ar Paschen's investiagtions par būtisku parametriem, kas nosaka jonizāciju integrāļi, piemēram, daļēja spiediens, poru rādiuss .. utt

regards,
Mēnesnīca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back