Boost Converter izejas sprieguma svārstības Problēma

M

mengghee

Guest
hiye visiem man ir paredzētas palielināt pārveidotāju un, kad man bija izlaides mērīšanas sprieguma pulsāciju. Es pamanīju, ka pulsāciju nav kā trīsstūra vilnis, kas es esmu gaidījis. bet tas ir kā kvadrātveida vilnis. Es pievienots snap no maniem jomu. var kāds lūdzu man pateikt, kāpēc tas notiek. izejas spriegums ir 8V. un slodze ir aptuveni 20 Ohm līdz 300 Om. paldies par, mengghee

Hi mengghee, šķiet, ir trīsstūrveida vilnis! bet diezgan viļņu formu, es domāju, jums ir jāizmanto osciloskopa zonde cik tuvu vien iespējams atlasīt kondensators. un dont izmantot atsevišķas pamatu zondi. Regards, Davood.

tas? apskatīt vienu ar viszemāko pretestību. tas ir šausmīgi tik lielu troksni par to. pat nezinu, kā to reāli izmērīt to. ciparu osciloskopa nevar skatīties uz to visu. kā arī zonde ir tieši saistīts ar kondensatoru šo vienu. Attiecībā, mengghee

ar zemāko pretestību attēlā viļņu veidā nav noteikts. bet es redzu zvana pārslēgšanās laiks. Jūs varat samazinātu kas zvana, lietojot 0,1 UF / disku kondensators, kas paralled ar produkciju kondensatoru. Man ir pieminēt, ka daži no zvana un trokšņa faktiski nav klāt izlaidi, bet osciloskopa parādīt viņiem! ja maināt zondes veids, vai pat wireing, viļņa forma tiks mainīta. Regards, Davood.

Šķiet, ka jums ir divas problēmas. Pirmais savu tranzistoru un diožu sistēmas ir pārāk lēnas, tie nav veiktu noteikumu, ka: t pieaugums + r kritumu

Sveiki, Dear mengghee: Lūdzu, pastāstiet mums, kāda veida Boost pārveidotāja Noformējot (PWM vai PFM, Spriegums režīmā vai pašreizējais režīms). Jūsu cilpa, ar "FB" un "COMP" spriegums ir taisnība? Ar laba vēlējumiem Mike-Chen

i am projektēšana PWM palielināt pārveidotāju. ja šis rezultāts tiek pieņemts, kontroles shēmu nav. Paldies. Attiecībā, mengghee

Izejas sprogoties, šķiet, ir trīsstūrveida, kā plānots, bet ar impulsa trokšņa klāt. Šai trokšņa būtu jāatceļ, jo tas radīs problēmas visur shēmas, kas ir aprīkoti ar stimulu. Iespējams, ka tas nāk no turn-on/turn-off ar tranzistors, snubber varētu būt noderīgas. Good luck, cyberblak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back