BNC savienotājs

A

actra

Guest
hello ..
darbojas 1,3 GHz ..par raidītājs .. iwant pieslēgt ārējo antenu ar jaudu no pēdējā posma RF amp izmanto BNC savienotāja kabelis ...
jebkurš BNC savienotājs ierosinājumu lietot .. pastāv dažādi veidi, BNC, ka darbs pie dažādu frekvenču joslās?tā 50ohm saskaņotu izejas ...

Šis viena apgalvo DC-to 18GHz:
http://www.atlantecrf.com/pdf/Attenuators% 20 -% 20N% 2C% 20TNC% 2C% 20BNC% 2C% 207mm.pdf # search = 'BNCmaxfrequency'

Suhner BNC connectors strādāt līdz pat 4 GHz.
Nekad nav izmantots vairāk nekā 2 GHz uz šī frekvencēm es gribētu N vai SMA connector.

Mandi

Es piekrītu.BNC ir unappropriate frekvences diapazonu virs 1-2GHz.

Patiešām ir BNCs dažādos frekvenču diapazonos:

1.Augstas kvalitātes RF BNCs

2.Zemas kvalitātes zemas frekvences Ethernet cheapernet BNCs

Tā var strādāt līdz 4GHz.for augstākas frekvences mēs izmantojam SMA, ne BNC

Atkarīgs, ko jūs izmantojat BNC savienotājs.
Var izmantot līdz 10 - 12 GHz bez problēmām, ja fāzes nestabilitāte nav interesanti (piem., tikai savieno dažus signāls uz kādu citu punktu).
Vai parasti izmanto līdz 2 GHz, kad fāze Stabilty skaits (piemēram, zemāks precizitāte VNA), bet ļoti jutīgas pret izlases veida izmaiņas.
Nevar tikt izmantotas pilnībā, ja mērījumu precizitāte nav nepieciešama.
g579

ir SMA labāk 1,3 GHz diapazonā?un jaudas līmeni 30dBm?50 ohm atbilstības?

Čau,

Lūdzu, skatiet turpmākos saikni ar izcelsmes un aprakstu BNC connector (un arī dažu citu populāru savienotājus)

hxxp: / / www.johnsoncomponents.com / webapp / WC / veikalu / Johnson / PDF / RFguide.pdf

rgds,
Al

For sure SMA ir daudz labāk nekā BNC, bet daudz vairāk epensive.
BNC var atrast 0,5 eiro, instad SMA var izmaksāt aptuveni 10 Euro.
Tas ir 50 Ohm, tā var rīkoties ar apmēram 50 W 1,3 GHz (atkarīgs no uzņēmuma) un lekage ir ļoti zems.
Ja jūsu pieteikums ir būtiska, lai nodrošinātu izmaiņas SMA, citādi (piemēram, WLAN, nelieli raidītāji, uc) izmanto BNC bez problēmām.
Ar BNC problēma ir tā, ka zemes savienojums nav tik stabils (kopējais ar vibrācijām), kā SMA, jo ekrāns ir savienots tikai sile pavasara un nevis ar vītnēm kā SMA.

Mandi

Hi AL,

Pantā iepriekš ir ļoti jauks un tīrs kopsavilkums RF connectors.Es domāju, ka visiem vajadzētu izlasīt, ka sākumā viņa / viņas RF dzīvi.Pateicība.
g579

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back