. BMP failu lasījumā VHDL

I

info_req

Guest
Dear all, Es gribu izlasīt. BMP failu VHDL. Kāda procedūra man būtu jāpielāgo?? Ir jebkurš kodols / koda rakstīta VHDL pieejams? vai apmācība availble Paldies

[Quote = info_req] Dear all, Es gribu izlasīt. BMP failu VHDL. Kāda procedūra man būtu jāpielāgo?? Ir jebkurš kodols / koda rakstīta VHDL pieejams? vai apmācība availble Paldies [/quote] Lasīt VHDL FAQ www.vhdl.org / comp.lang.vhdl Ir bināro failu lasīt, piemēram tur. Tomēr attiecībā uz pārnešanu es ieteiktu jums stick ar ASCII, ja varat. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Hi, Vai jums atbildi. Man ir kods. Ja jūs vēl to, es varētu palīdzēt jums. Lemme nē ... Attiecībā,

Jūs varat dalīties tajā ar mums:) Man nepieciešams, lai izlasītu bmp failu testbenc?

Simulatori atšķiras, kad runa ir bināro failu IO. Daži izveidot galveni, bet dažas (piemēram, modelsim) dont. Ja jūs nelietojat modelsim, nevaru palīdzēt. Bet, ja jūs izmantojat modelsim var rakstīt / lasīt rakstzīmes tieši no / uz failiem, lai iegūtu individuālu baitiem. No šejienes jūs varat analizēt galvenes un lasīt bitmap datus tieši masīva.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back