bluetooth webcam

R

rina_1220

Guest
hey tur. Man ir usb webcam, un es gribētu, lai pielāgotu to, lai ir tā bezvadu. Vai kāds zina, kā to izdarīt? Vai ir iespējams / vērts darīt?

ja u ir Nokia Series 60 tālrunis, kas ir kamera, u var izmantot kā bluetooth webcam.try izmantot attālo s60 pro.download un instalēt gan uz jūsu datora un jūsu phone.u var lejupielādēt to www.s60world.com gud luck :)

yeah. Man ir Nokia 6111 mobilo tālruni. Bet tas nav tas, ko es gribēju. Es gribu, lai ieslēgtu savu USB webcam vērā bezvadu vienu ... paldies anyway

jūs domājat par bezvadu reālā laika video pārraide, izmantojot Bluetooth

Būtībā es domāju, ka ir 2 problēmas Pirmkārt -> nav pietiekami daudz joslas platumu (varbūt) pieņemsim šādu. BT Dongle ar BT spec. 1,1 (bez EDR BT) Webcam izšķirtspēju 640x480 Krāsa Dziļums: 32bits / pixel Kadru ātrums: 24 kadri / sekundē, tādējādi (640) * (480) * (4) * (24) = 29,49 Mbit / sekundē un Bluetooth nodrošina tikai max 738kbps (vai 783kbps) vai nu kā vajadzīgs datu pārraides ātrums nav pieejama, izmantojot Bluetooth. Otrkārt -> USB ierīces, nepieciešams pieslēgties USB Host. Lielākā daļa no USB MCUs aptuveni tikai darbojas kā vergu, un tādējādi nevar opperate kā uzņēmējas ierīci. Kā tādi USB webcam nebūs interfeiss tieši ar MCU, lai gan ir dažas darba arounds (tas ir ļoti grūti izdarīt tomēr) Cheers Slayer

bezvadu USB šo problēmu var atrisināt, teorētiski max ātrums WUSB ir 480Mbps.

Jūs varat lietot savu mobilo tālruni kā Bluetooth bezvadu kamera ar palīdzību Mobiola Web Kamera. Pārbaudiet to Warelex vietnē: [url = http://www.warelex.com/products/webcam/index.php] Mobiola Webcam [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back