Bluetooth sistēmas modelis

A

Ahmed Alaa

Guest
Dear all, Es esmu steidzami vajadzīga pamata sistēmas modeli Bluetooth sistēmas MatLab (nav Simulink). Paldies, Ahmed

Jūs vēlaties sistēmas bloks diagramma Bluetooth vai jums Matlab programmu, lai to? Man nav ne no tiem, bet es domāju, ka varu noorganizēt kaut ko jums.

Vienkāršu MATLAB programmu (kods). Es mācos bluetooth un vēlaties zināt, kā ierīci, pārvietojas pa dažādām valstīm, un cik optimizēts kods BT sistēma izskatās. Paldies. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 12 minūtēm: [/color] [/size] man nav prātā, ņemot sistēmas bloks ir: D

Es esmu padarot modeli, es saņēmu programmu no draugam par FHSS ko es ņemšu Insha Dievs jums e-pastu rīt

Ahmed Man pēkšņi got daži biroja darbu, un es nevaru atrast laiku, lai rakstītu bluetooth Matlab programmu, bet šeit ir tas, ko jūs varat darīt Izveidot baseband modema PSK un radīt vairākas sine viļņi no dažādām frekvencēm. Izveidot izlases selektora, izmantojot slēdzi paziņojumu. Būtībā mēs esam FHSS modemu. Jūs varat redzēt Matlab kodu FHSS, izmantojot šo saiti,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back