Bluetooth antena - pie rokas efekts

S

spid3rx

Guest
Sveiki visiem,

Man bija strādāt par dažiem Bluetooth (2.4GHz) antena.
Daži dizains I īstenošanai ir IFA un cilpas antenu.

Es atklāju, ka, kopumā cilpas antenu VSWR kontrole ir labāk, ja šādā ar roku.Kur, kā, IFA VSWR var viegli pāriet, kad pie rokas.

Es gribētu iegūt kādu atsauksmes, komentāri vai pieredze saskarties no forummer kad antenas konstrukcijas tips ir stabilāks un ieteicams.

paldies,
spid3rx

Hello,

Tas ir normāli, ka, ja jūs pieeja antenu ar roku, VSWR izmaiņas.Jo īpaši, ja jūs pieeja antena no virziena maksimālā radiācijas.Roku ataino nelielus enerģijas atpakaļ antenu rezultātā mainās VSWR.Kad jūs pieeja jūsu antena, kas aptuveni 3 cm, ietekme būs ievērojama, jo jums ir pie lauka, kur jums mainīt induktivitāte un atbilstīgiem kapacitātes struktūru, līdz ar to centrālo frekvenci un.

Ja VSWR nemainās daudz, tā ir galvenokārt liecina par sliktu radiācijas efektivitāti.Tas nozīmē, daudz elektroenerģiju piegādā antenu, tiek pārvērsta siltuma, nevis starojumu.

Kad VSWR kļūst labāk, ja Jums ir roku tuvu antenai, saskaņošana / tūninga nav pareizs.Tātad jums ir mainīt dizainu nedaudz.Vislabāk ir melodija jūsu antena visbiežāk sastopami stāvokli un redzētu, vai VSWR ir pieņemams citiem rodas nosacījumiem.Var būt apstākļi, kad jūs nesaņemat VSWR <2 jebkuros ekspluatācijas apstākļos (ķermeņa nēsā ierīces, rokas ierīces utt.)

Paldies par komentāru.
Jā, es sākotnēji domāja, ka man vajadzētu dizains antena, kas nav jutīgas pret roku, jo, piemērojot, ir viņa tieksme lietotāja bija būs tuvu, ka daļa no mājokļa.Es neesmu iet uz efektivitātes mērījumiem vēl, šķiet, tāpat kā man ir nepieciešams, lai ātri aiziet pārbaudi kamerā.

Vai ir kāds antenas tips, ka man būtu vērts mēģināt?Es tikai mēģināju IFA un cilpas.
paldies

Hello,

Kāda veida antenas no vienas izmantos atkarīgs no pieejamās telpas, pieejamību relatīvā lielu iezemēto plati (kuru var izmantot kā attēlu), pieejams iekārtām un personīgās pieredzes / priekšroka.
Hello,

Es pieņemu jūsu antena ir par PCB tajā pašā plaknē kā iezemētās plates.Kamēr jūsu VSWR ir OK, lai jūsu grupas interešu, es domāju, IFA nebūs slikti.Ja orientācija ierīce ir izlases, starojuma modelis nav tik svarīgi.Ja jums ir telpa (es domāju, ka ne), varat izmantot ceturkšņa vilnis, kas ir shorted mākslīgi ar capacitive galvu (tā jums T).Jūs varat barību, tāpat kā IFA.Starojuma modelis atšķiras no IFA (tas ir maksimālais radiācijas perpendikulāri posmu T.

Gadījumā, ja ar laiku, zināšanas, bet nav naudas, jūs varat darīt Jūs vērtējat starojuma efektivitāte / modelis sevi bez atbalss kamerā, jo mazu viļņa garumu un mazo antenu, varat pasākums tuvu antenai testējamo, tātad efekts par pārdomu ir galvenokārt niecīgs.Protams, jums ir nepieciešams zināms detektors (spektrometru, diodes detektors, nosaka pārveidotājs osciloskopa) un atsauce antena, lai salīdzinātu ar savu antenu testējamo.

Lai izmērītu pārdomu (VSWR), Jums ir jābūt virziena sakabi vai rievām līniju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back