X
xtcx
Guest
Viens no maniem projektiem, izmantojot FPGA, man ir ieguvuši vairāk nekā 98% okupācijas loģiku vārtiem. Līnijas un līnijas program.I nekad nav izmantots bloka RAM. Manā programmā Man ir daudz masīvi. Tāpēc es mēģināju drukātiem aunu un jākonfigurē tā, kā "read only". Tāpēc man bija iespēja saglabāt dažus datus's ROM kaut adr atrašanās vietu, izmantojot atmiņu Core ģeneratoru instrumenti redaktoru nodrošināti ar XILINX ISE 8.2i. Man bija iespēja nolasīt datus programmā ļoti labi tagad, bet te rodas loģika vārti ierobežojumi tagad ir tikai 97%. Es noņemt aptuveni 7 bloki no 8-bitu datas ar dziļumu 16.My programmai ir aptuveni 1800 lines.Perhaps to smashed mana expectations.No impovement.Later kad es samazināt apmēram 200 rindas dažu IF-Else paziņojumus šajā programmā, attiecība samazinās līdz apmēram 35% Amazing vēl. surprising.So kāpēc likvidējot masīvi, izmantojot RAM nebūs samazināt ierobežojumus attiecība ?.... Mana XILINX versija ir 7.1i (arī mēģināju uz 8.2i) FPGA - SPARTAN 3 (400K). Es mēdzu Block RAM IPCORE program.Please sniegt kādu palīdzību šeit: cry :.... iemesls, kādēļ bloks ram nav samazināt savu vārtu iepakojuma izmērs ?.:?: