BLDC motora ātruma kontrole

M

Manchested

Guest
Sveiki, es esmu dažreiz redzējis par BLDC motora ātrums tiek kontrolēts ar proporcija integrālu atvasinātā kontrole, izmantojot mikrokontrolleru? kāda ir par to izmanto iemesls? mēs nevaram vienkārši noteikt ātrumu un pēc tam samazināsies / palielinātu PWM?

Es gribētu jums lasīt un saprast, ko PID (īpatsvars neatņemama atvasinājums) ir. Šeit ir saite [url = http://en.wikipedia.org/wiki/PID_controller] PID regulators - Vikipēdija, brīvā enciklopēdija [/url]

, tāpēc es domāju, es tikko minēju par p kontroli?
Nē minēja plašu priekšstatu par kontrolieri nenorādot tas uzvedību. Jūs stumple pēc nepieciešamības definēt to vairāk tieši vēlākais tad, kad jūs to īstenotu. Es domāju, mērot ātrumu patiesībā nozīmē salīdzinot to ar uzdoto vērtību un nosakot kļūdas. Bet tu samazināt / palielināt PWM? Cik daudz un cik ilgi? Labojot to tik ilgi novirze pastāv attiecas uz neatņemamu darbojas controiler. Bet piemērojot tīru kontrolēt ir problēma. Tas parasti izraisa svārstības. Citiem vārdiem sakot, kad jūs sākat domāt par detaļām, jums ir tiesības vidū kontroles teoriju. Tas ir labi zināt, ka citi ir doma par to pirms un atrisināt problēmas, jums nav pavediens par vēl.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back