M
McShamrock
Guest
Man IC ierīce, kas nodrošina pin, lai izlemtu, vai vērsties ierīce Ieslēgts vai Izslēgts.Ja pin ir augsts, ierīce ir izslēgta, jo citādi ir ON.Faktiski, ierīce pin ir iekšēji velk uz augšu pie VCC (vienāds ar 3.8V), caur rezistoru R2 (vienāds ar 47K), un, ja jūs vēlaties, lai ieslēgtu ierīci, jums ir tikai, lai savienotu šo pin uz zemes.Es gribētu tālvadības pults pagrieziena ON / OFF, tādējādi BJT slēdzis nav nepieciešams.
Pieņemsim, ne apsvērt R3 (R3 = inf), attēlā zemāk.
Izlemt, cik liels būtu R1, es šādā veidā:
Pašreizējais kas iet uz tranzistors no C līdz E (ICE) ir apmēram Vcc/R2 jo Vce ir par nulli, kad BJT ir slēgts., Lasot no BJT datu lapas klāstu hfe (hibrīda parametrs), es uzskatīju hfe minimumu, lai novērtētu maksimālā bāzes pašreizējā (Ib), kas vajadzīgs, lai ļautu BJT strādā vēlamo ledus.Praksē, lai vēl vairāk pārliecināts, ka es uzskatīju, liela vērtība Ib: divas vai trīs reizes, kas aprēķināts.Tad, R1 ir dota Vin / Ib.
Tagad, kāpēc IC ierīce HW guide ieteikt man izmantot BJT slēdzi liekot citu rezistors (R3) starp C un E, kā Weel?Praktiski, piemēram, rokasgrāmata saka gan R1 un R3 ir vienāda ar 47K, ja VIN 3 = 5 voltu.Pieņemsim, uzskata hfe = 200-450 un Vbe = 0,77 voltu.Thx
N.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
Pieņemsim, ne apsvērt R3 (R3 = inf), attēlā zemāk.
Izlemt, cik liels būtu R1, es šādā veidā:
Pašreizējais kas iet uz tranzistors no C līdz E (ICE) ir apmēram Vcc/R2 jo Vce ir par nulli, kad BJT ir slēgts., Lasot no BJT datu lapas klāstu hfe (hibrīda parametrs), es uzskatīju hfe minimumu, lai novērtētu maksimālā bāzes pašreizējā (Ib), kas vajadzīgs, lai ļautu BJT strādā vēlamo ledus.Praksē, lai vēl vairāk pārliecināts, ka es uzskatīju, liela vērtība Ib: divas vai trīs reizes, kas aprēķināts.Tad, R1 ir dota Vin / Ib.
Tagad, kāpēc IC ierīce HW guide ieteikt man izmantot BJT slēdzi liekot citu rezistors (R3) starp C un E, kā Weel?Praktiski, piemēram, rokasgrāmata saka gan R1 un R3 ir vienāda ar 47K, ja VIN 3 = 5 voltu.Pieņemsim, uzskata hfe = 200-450 un Vbe = 0,77 voltu.Thx
N.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu