bitu plūsma caur FPGA

D

dkumar

Guest
Dārgie draugi, man ir testa raidītājs ķēdē, pieņemot dažas modulāciju bitu plūsmā, lai chip.I ir radījis bitu plūsmā, un ir saglabāts failā. Kā es varu iziet šo bitu plūsmas veidā FPGA, lai uz manu chip, kas ir ieejas ostā, lai iet ieejas bitu plūsmā? Es domāju, kā es varu importēt šo failu, lai FPGA vai kādu citu metodi, kas iet bitu plūsmā. Lūdzu, palīdziet man ... tas ir man palīdzēt apdares manu projektu, vai arī tas prasīs looong. Paldies jau iepriekš ....

Jūs neminēja bit garumu vai kas ir paredzēti bitu pārraides ātrums. Bet būtībā, varat programma bitu plūsmas datus FPGA on-chip atmiņas (tā darbojas kā ROM, tad) un nosūtiet to, izmantojot pulksteni un maiņu reģistrēt attiecīgi veltīta serializēšanas datortehnikas ātras signālus. On-chip atmiņas saturu var importēt, piemēram, kā hex-failu sastādīšanas laikā, tas var būt arī ielādes, lai FPGA palaist laikā, ja jums dizains piemērotu interfeisu. Daži ražotāji ir īpaši instrumenti, lai saskarni atmiņu izpildes laikā, piemēram, Altera Quartus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back