Biquad filtrs ar chebyschev parametriem

R

rinaishlene

Guest
Čau,

Es esmu strādā pie klases projekta izstrāde mazas caurlaidības biquad filtrs ar 2 pieaugums un atslēgšanās frekvenci 1kHz, kas seko 3dB Chebyschev characteristics.From simulāciju, izmantojot PSpice, ķēdes, ka mums ir paredzēti strādājuši labi ... bet, kad mēs uzstādījām visas sastāvdaļas breadboard un palaist testu, izmantojot funkciju ģeneratoru un osciloskopā., Circuit nefunkcionēja well.We ievade sinusa vilni formu, bet izejas bija izkropļota. (nav perfekts sinusa vilni)

Es neesmu pārliecināts, kādas būs faktisko produkciju šo filtru.

Ja rezultāts ir izkropļota, kad mēs cenšamies iegūt iegūt, Vo / Vi, mēs nesaņēma īpašības frequency response.

Lūdzu, palīdziet, lai mūs saprast labāk.

Pateicība

RINA

Hi, do u izmantot ieejas / izejas impedance kad simulācija?
Man ir tāda pati problēma kā u, bet daudz biežāk.

Nē I dont izmantot i / po / p impedance ... arī mans hardware ir kam problēma ne mana simulation.My simulācija strādā perfekti

rinaishlene wrote:

Čau,Es esmu strādā pie klases projekta izstrāde mazas caurlaidības biquad filtrs ar 2 pieaugums un atslēgšanās frekvenci 1kHz, kas seko 3dB Chebyschev characteristics.From simulāciju, izmantojot PSpice, ķēdes, ka mums ir paredzēti strādājuši labi ... bet, kad mēs uzstādījām visas sastāvdaļas breadboard un palaist testu, izmantojot funkciju ģeneratoru un osciloskopā., Circuit nefunkcionēja well.We ievade sinusa vilni formu, bet izejas bija izkropļota. (nav perfekts sinusa vilni)Es neesmu pārliecināts, kādas būs faktisko produkciju šo filtru.Ja rezultāts ir izkropļota, kad mēs cenšamies iegūt iegūt, Vo / Vi, mēs nesaņēma īpašības frequency response.Lūdzu, palīdziet, lai mūs saprast labāk.PateicībaRINA

Tas ir labi ... Es jau gotten perfektu viļņu forma manu cieto izstrādājumi .... justies tik labi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back