A
atferrari
Guest
Pirms četrām dienām es pabeidzu testēšanu bināro rajons algoritmu 3216 neparakstītu, pamatojoties uz "atjaunošanu" metodi. To var atrast šeit: http://cablemodem.fibertel.com.ar/atferrari/ , kur jūs meklēt "attēli", ritinot uz leju zem MUL_1616U savus komentārus Kaut ka neviens pastāstīts par faktisko īstenošanu šo metodi: novirzot pa kreisi no dividendēm var izraisīt pārslodzi konstatējamu TIKAI, izmantojot testēšanas Carry mazliet. (Ja kas, dalītājs jābūt substracted no dividendēm, kā norādīts ar metodi). Pretējā gadījumā standarta tests "ir dalītājs vienāds vai mazāks par dividendēm?" neizdosies, ved jūs uz gala nepareizu rezultātu. Tikai strādājot atpakaļ no dažiem zināmiem rezultātiem, es sapratu, ka neveiksmes parādījās tad, kad vismaz viens pārplūdes radušies dividende novirzot gar process. b) citām kārtība ir vienkārši, ka es izmantot diezgan bieži. Es zinu savas robežas un tie fit manu pašreizējām vajadzībām. Lūdzu novārtā tos. Citi binārā sadalījums rutīnas, pamatojoties uz "Kenijas" algoritmu (sk. norīkošanu sevi no pirms dažām dienām) pabeidz partiju.