Big Mobile phone charger projektu?

L

lrpa

Guest
Čau,
Man vajag izveidot lādētāju mobilais tālrunis, kas vienā reizē var likt ne mazāk kā pieci tālruni, var kāds parādiet man ceļu, kā veidot šo projektu.

Ceļš ir utalize 1 transformators taisngriezis izlīdzināšanai kondensators (s) un celt 5-channel (vai kā m nekādas jums) ir neatkarīga sprieguma regulatori.Jūs varat izmantot LM317 (http://www.national.com/pf/LM/LM317.html) sprieguma regulators IC, un jūs varat ļaut dažām DIP slēdži un rezistors deviders ja Jūs vēlaties mainīt izejas spriegumu ..Nokia, piemēram, pieprasa 4.2V ..
Sveicieni,
IanP

Vēl viens, izmantojot LM317 jautājums būs izejas strāvu ir vienāds visās kanāls piemēram, ja i izmantoja visus kanālu strāvas visu kanāla 500mA un ja es izmantotu tikai viena kanāla izejas spriegums ir vienāds (500mA), ja jūs varat man pastāstīt, kā to risināt.

Pašreizējā nebūs vienādi visās nozarēs, jo katra baterija vērš noteiktu strāvu.Piemēram, mana samsung mobilais vajadzībām 5V.un 130mA, bet siemens telefona vajadzībām 6V un 300mA.

Tikai pārliecinieties, ka LM317 maksimālais spriegums ir vairāk, nekā.

Ideja izmantot sprieguma regulatoru ir balstīta uz faktu, ka strāvas sastāda kanāli nebūs vienādas.317 sprieguma regulators var piegādāt līdz 1.5A pirms tās iekšējo pašreizējos ierobežojumus kļūs aktīvi, lai jūsu transformators recifier izlīdzināšanai vākiem būtu jāuzskaita rated kaut ko līdzīgu kanāla numurs * 1.5A-.
Tāpat neaizmirstiet par Pāraidīšanas šo Gizmos, 317 tas ir ..
Sveicieni,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back