biežumu mērījuma, izmantojot lpc2148

A

abhijeet2011

Guest
Sveiki, es vēlos rakstīt kodu, lai noteiktu frekvenci ievades signāla. Es lietoju lpc2148. Man ir viens ieguldījums datu apstrādātājs, kas sinusoidāls vilnis, kam mainīgā lieluma biežums pat 2khz.How es varu novērtē šo frekvenci, rakstot c kodu? Tātad, ja es aprēķināt frekvenci, i var aprēķināt RPM transportlīdzekļiem. Lūdzu man palīdzēt!

Es domāju, jūs varat izmantot A / D pārveidotājs, lai uzraudzītu ražošanas un atklāt nulles līmeņa šķērsošanas vai kādā citā līmenī, kas notiek tikai vienu reizi katrā periodā. Jūs varat pasākums, uz noteiktu laiku logu un pēc tam aprēķināt frekvenci no laika posmu, piemēram pasākums 1sec (lai jūs varētu izmantot taimeri, kas arī) Jums ir arī izmantot ārējo shēmu, lai ierobežotu signāla amplitūda un samazināt negatīva viļņa (vai piemērot kompensēt to, ka signāls kļūst pozitīvs), lai ADC ieejas var rīkoties ar to (aptuveni 0-3V). Varbūt jūs varat izmantot ķēdes, lai pārvērstu sinusa vilni dažiem karalis impulsu tad nosaka to. Tādā gadījumā jūs arī varētu izmantot uztveršanas ievadīšana taimeri, lai noteiktu laiku starp impulsiem. Alex

Atvaino! Man ir kvadrātveida viļņu, kā input.I cenšos to ar uztveršanas ievadīšana taimeri, lai noteiktu laiku starp pulses.I ir rakstīts kods, bet ne working.Can lūdzu, iedodiet man parauga kods par to!

Man nav kodu, ko jūs prasāt, varat nosūtīt savu kodu, un varbūt mēs varam salabot Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back