biežums apgriešanas kristāla par RTC (Real-time clock)

T

trashbox

Guest
Hi all, attiecībā uz 32.768KHZ crystall svārstību circuit design uz reālā laika pulksteni (RTC), daži dokumenti izmantojiet tonēšanu kondensatori frekvences aplīdzināšanu, piemēram, sarkanā kondensators Cx pielikumu. Tomēr 32.768KHZ kristāls parasti ir ļoti maza dinamiskās kondensators (Cs = 2f ~ 5f farads) un ievietojiet kondensatori C1 un C2 ir aptuveni 10p ~ 20p.So ka nominālā frekvence tiek galvenokārt nosaka Cs un Ls, kas nozīmē, ja es gribu melodija frekvenci no 32.764Khz līdz 32.768KHZ, man piebilstams par 8P farads kā Cx. Vai šis apgriešanas tehnoloģiju, saprātīga un populāra kristāla dizainu RTC? Kā es varu iegūt precīzu 32.768KHZ nominālo frekvenci par RTC? Paldies jau iepriekš! Regards, Trashbox

Vai šis apgriešanas tehnoloģiju, saprātīga un populāra kristāla dizainu RTC
? Ja apgriešana ir nepieciešama, nav citas iespējas, es domāju. Vairums dizainparaugu mēģināt izvairīties no tā.
Kā es varu iegūt precīzu 32.768KHZ nominālo frekvenci RTC
Izmantojot saspringts tolerance kristāla, zems vadīt līmenis un nominālās slodzes kapacitāti, ko norādījis ražotājs.? PS:
ja es gribu, lai melodija frekvenci no 32.764Khz līdz 32.768KHZ, man piebilstams par 8P farads kā Cx
Nē, jūs samazināt frekvenci, pievienojot slodzes kapacitātes.. 122 ppm korekcija būtu pēc noderīgs robežas, es domāju.

Paldies FVM ļoti daudz!
Ja apgriešana ir nepieciešama, nav citas iespējas, es domāju. Vairums dizainparaugu mēģināt izvairīties no tā.
Jā. Jo tā ir pirmā reize man, lai izstrādātu RTC un neviens par parazitāras iepakojuma kondensatori info, man ir pievienot iespējas šajā testā mikroshēmā.
Izmantojot saspringts tolerance kristāla, zems vadīt līmenis un nominālās slodzes kapacitāti, ko norādījis ražotājs
Jā.. Es baidos pat kristāls ir ļoti laba, mans circuit, kuru rīcībā nav ideāls faktori, piemēram, iepakojuma kondensators mainīs nominālo frekvenci no 32.768KHz.Is šīs bažas?
Nē, jūs samazināt frekvenci, pievienojot slodzes kapacitātes. 122 ppm korekcija būtu pēc noderīgs robežas, es domāju.
Vai tu domā 122ppm ir divas lielas?

Standarta skatīties kristāli no kataloga izplatītājs ir, piemēram, 10 vai 15 ppm tolerance. Mainīgās slodzes kapacitātes summa ir galvenokārt no RTC mikroshēmas pin kapacitātes, kas jānorāda sīkāk normāli, un var būt pamatā apsvērt dizaina izmēriem. Sistemātiska korekcijas var aprēķināt, mērot prototipu. Ja indivīds pielāgošana nav nepieciešama labāka precizitāte, tā nedrīkst pārsniegt pāris pF, es domāju.

[Quote = FVM] Standarta skatīties kristāliem no kataloga izplatītājs ir, piemēram, 10 vai 15 ppm tolerance. Mainīgās slodzes kapacitātes summa ir galvenokārt no RTC mikroshēmas pin kapacitātes, kas jānorāda sīkāk normāli, un var būt pamatā apsvērt dizaina izmēriem. Sistemātiska korekcijas var aprēķināt, mērot prototipu. Ja indivīds pielāgošana nav nepieciešama labāka precizitāte, tā nedrīkst pārsniegt pāris pF, es domāju. [/Quote] Hi FVM! Pateicoties ļoti daudz par jūsu komentāriem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back