biežāk rada vēl citus pārraides?

X

xylon89del

Guest
Kā es esmu saistīts ar RFID tehnoloģiju, kad mēs izmantojam augstākas frekvences, diapazons mēs varam sasniegt, ir garāks.

Tomēr, kad es nāku uz pētījumu par wifi tehnoloģija, IEEE.11a, kas izmanto biežumu 5.7GHz, kas ir īsāks diapazons nosūtīšanas salīdzinājumā ar IEEE.11g, kas tikai izmanto frekvenci 2.4GHz.

Tātad, es esmu diezgan sajaukt vai augstfrekvences dod ilgāku robežās vai ne?
Pls izglītot mani, thx.

Izplatīšanās attālums ir atkarīgs ar frekvenci.Double biežums ir 6dB vairāk ceļu zaudējumu vājināšanās.
Bet tajā pašā laikā, izmantojot augstāku frekvenču iegūtu vairāk pārdomas, kā arī zemākas izmēri antenu kas dažkārt padara tās efektīvākas, un tas varētu būt iemesls, lai iegūtu labāku sniegumu iekštelpu pieteikumus.

Kad biežums palielinās, viļņa garuma samazinās.Antenas garums ir apmēram ceturtdaļa viļņa garuma.Trūkums ir tas, vājināšanās un zaudējumus ietekme ir lielāka par augstākām frekvencēm.
-
Amr Ali
www.embedded-tips.blogspot.com

Par vienīgā vieta, jūs patiešām redzēt veiktspējas pieaugumu, pateicoties antenas izmērs ir tad, kad jūs sākat runāt par 60 GHz.Tur Jums ir sooo daudz antena iegūt, ka jums patiešām iegūt labu pārraides ar zemu jaudu.

Zemākām frekvencēm, piemēram, 900 MHz, 2,4 GHz, 5,8 GHz, antenas visi praktiski vienāda izmēra (mazliet pātagu uzlīmēšanu no kastes "), tāpēc retāk pārvietojas vistālāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back