BFP740 AWR modelis nelineārā analīze problēma?

E

emmetin

Guest
Sveiki visiem .. mēs esam projektēšana LNA izmantojot Infineon bfp740 un modelētiem to AWR Mikroviļņu Office. jo Infineon mājas lapā, tie dod AWR modelis tranzistors, bet mēs nevaram būt nelineāras analīzes, piemēram, OIP3. tas dod kļūdas paziņojums "pārtveršanu punkta mērījuma jānorāda, lai divas vai vairākas" .. varētu kāds lūdzu palīdzēt mums mūsu problēmu: smaids:. paldies

Sveiki, Jā, jums ir izmantot PORT2 ar divām toņi, lai novērtētu IP3 uz pastiprinātāji ... Arī jums ir nepieciešams tīrīt ieejas jaudas, izmantojot Pagrieziena mainīgo gabals IP3 ... Skatīt pievienoto shematisks setup ... Ja jums joprojām ir problēmas pēc tam augšupielādēt ur MWO failu (*. EMP), lai palīdzētu jums labāk ... --- Manju ---

hello, i am izmantojot divas melodijas un nes jau ir, bet nevarēja atrast problēmu atkal, es nevaru veikt OIP3 analīze vēlreiz: (i am pievienojot EMP failu, ja jūs varētu būt iespēja apskatīt, i būs pateicīgi.. Es arī uzrakstīt kādu paskaidrojumus "dizains piezīmes" paldies par jūsu palīdzību. ceram uz dzirdi no jums .. Cem

Sveiki Cem, In OIPN mērījumu lapu tērzēšanas sastāvdaļas indeksam protestu sakrīt ar rīkojumu teikt šajā gadījumā 3. Pasūtījums jābūt vai nu 6 vai 6,02 ..., ti, IP indeksu 2,1 Tad tas darbojas naudas sodu ... skatīt pievienoto izmaiņas projektā ... Es arī esmu redzējis, ka jūs neesat uzkopšanas varas, nevis mērot IP3 Vs biežums ... Ja Jums ir nepieciešama IP3 Vs Jaudas slaucīt, tad jums ir nepieciešams izmantot simulācijas vadības blokam un slaucīt tiesības teikt, no -20 dBm līdz 0dBm un zemes gabala IP3 ... Es ceru, ka tas palīdz ... --- Manju ---

Sveiki atkal Manju, pirmkārt, liels paldies par Jūsu palīdzību un laiku. Jūsu padomi ir ļoti noderīgi uz mani, es esmu patiešām pateicīgs. Man ir viens pēdējais jautājums, i jānovērtē trešo kārtas pārtvert, izmantojot divas -20 dBm ieejas signāliem 2,44 un 2,46 GHz. es sāku frekvenču diapazonā "projekta varianti" no 2,44 GHz. bet es nezinu indekss IP comp. par manu diapazonā. ir 2,44 reizina ar 3? vai kaut ko citu? paldies Cem

2,44 * 2-2,46 * 1 vai 2,46 * 2-2,44 * 1
paldies par post. tie būtu vienādi? manā dizains, 2, -1 un -1,2 nav vienādi, kas ir iemesls tam? pieaugums var uzskatīt par gandrīz plakana. Cem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back