O
omeralich
Guest
dārgie tas viss var likties mazliet neskaidrs, bet tas ir tas, kas tas ir:.. (faktiski es strādāju pie projekta, lai pārsūtītu bezvadu enerģiju, izmantojot divus resonating spoles konstrukciju un aparatūras testēšanas izrādījās diezgan labi man izdevās barību 56watts. un saņēma 39watts attālumā 1,5 pēdas. i know numuri nav daudzsološs, bet tas ir tieši tas, ko man darīt. Es gribu, lai optimizētu parametrus, lai uzlabotu jaudu nodošanai un ka man ir, lai modelētu dažādus cilpas veida un jaudas zudumi . Es zinu, ka būtu izdarījis pirms roku, pirms projektēšanas aparatūru, bet tagad es tiešām ir ietaupīt izmaksas un to reverso inženieriju, lai optimizētu to manu aktuāla problēma ir tā, ka es nezinu par kādu programmatūru ar iespējām, lai modelētu / dizains cilpu un novērtējiet EM jaudas nodošanu. * es zinu, ka tur speciālisti būs smieties lasot šo, bet kā es newbies, tas nav antena un nav darbu mikroviļņu krāsnī. tas ir tīra enerģija, nodošanu izraisa elektromagnētisko lauku, kas rezonē gan spoles Ok,. ja kāds saprata šo problēmu un vēlas man palīdzēt, ir ļoti pateicīgi. paldies jau iepriekš. cheers