bezvadu durvju bell vērā bezvadu relejs

V

videogudu

Guest
Var kāds lūdzu man jāzina, kā izmantot bezvadu durvju zvans, lai vadīt releju pie uztvērēja side.The izejas pie spīkera reciver par zvanu ir vibrācijas pulss amplitūdas 0.5V.

Es domāju amplitūda ir lielāks nekā 0.5V, tas ir iespējams, runātājs iekraušanas leju izejas, lai šo līmeni. Noņemt skaļruni un pēc tam nosūtīt produkciju caur diodi un kondensatoru lai veidotu 1/2 viļņu taisngriezis. Tas pārvērtīs impulsus uz līdzstrāvas spriegumu. Izmantojiet šo līdzstrāvas līmeni vadīt tranzistors, kas tad kļūst par releju. Tas dos momentānu stafetes slēgšanu ar aptuveni tādu pašu laiku viņi turēt pogu nospiestu. Ja jūs vēlaties, lai būtu latching relay, kas atceras savu stāvokli, Jums nepieciešams iekļaut flip-flop.

izejas spriegums pie spaker ir 0.5V tikai, es pārbauda noņemot runātāju. tad tas paradis vadīt diode.

Izsekot skaļruņu vadus atpakaļ uz ķēdes. Man ir aizdomas, ka tur ir vai nu sērijas kondensatora vai sērija rezistors dalītājs. No otras puses šīs sērijas elementa signāls būs lielāka amplitūda 1. Piezīme: tā kā šis ir bezvadu ierīce, dažreiz shēmas pieejami tīmeklī. Paskaties uz muguras FCC vai līdzvērtīgu identifikācijas kodu. Tas norāda uz kuriem normatīvajiem aģentūra apstiprinājis vienumu kā nepārkāpjot savas pilnvaras un frekvenču piešķiršanu. Izmantojot šo numuru, Jūs varat dažreiz atrast savu pieteikumu par internetu, un tas dažreiz rāda shematisks.

Tā vietā, lai produkciju no runātājs labāk izsekot ķēdes un meklēt vibrācijām, kas izraisa Sound IC, lopbarība, ka pulss uz Transistor savukārt izraisa releja thatz tai ABC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back