Bezmaksas RTOS par LPC2366

• Thread starter devendra_devgupta
  • Start date
D

devendra_devgupta

Guest
Dārgie draugi Es esmu izstrādājot programmu, izmantojot LPC2366. Esmu beidzis vadītāja puses, un tagad esmu nolēmis izmantot dažas multitasking savā programmā. Var apmēram vienu ieteikt man RTOS, kas ir bezmaksas (pilnībā), un to var izmantot ar Keil / ARMCC kompilatoru. Es esmu redzējis Freertos, bet tas nav atbalsts, Keil LPC23XX / ARMCC kompilatoru Lūdzu, palīdziet man Thanx jau iepriekš devendra

Manas zināšanas šajā jomā ir ierobežota. Bet es jums iesakām doties uz freertos.com

[Quote = devendra_devgupta] Dārgie draugi es esmu izstrādājot programmu, izmantojot LPC2366. Esmu beidzis vadītāja puses, un tagad esmu nolēmis izmantot dažas multitasking savā programmā. Var apmēram vienu ieteikt man RTOS, kas ir bezmaksas (pilnībā), un to var izmantot ar Keil / ARMCC kompilatoru. Es esmu redzējis Freertos, bet tas nav atbalsts, Keil LPC23XX / ARMCC kompilatoru Lūdzu, palīdziet man Thanx jau iepriekš devendra [/quote] Nav Keil rīku komplekts, kas jau nāk ar kaut kāda veida uzdevumu komutatoru? Esmu aizmirsis to, ko tā sauc, kaut kas līdzīgs RTX? Būs, ka darīt to, kas jums ir nepieciešams?

Hi devendra_devgupta, Jā, kā SmartBomb1979 pareizi teica, Keil nāk ar inbuilt RTX kodolu. Jūs saņemsiet gandrīz visas funkcijas laba plānotāja šajā. To var viegli ievietot daudz pieteikumu, kas prasa uzdevumu pārslēgšana. Par šo atbalstu ir arī labs no Keil. Regards, vhn

Jūs cilvēki ir patiešām palīdzēja man es izmēģināt šo, un jautāt, ja man ir kādas šaubas šajā Thankyou

Es varu ostas ne Freertos ne RTX par lpc2366. Ja kāds ir veiksmīgi pārnests, ir iespējams koplietot galveno iestatījumus vai padomus šeit. Paldies.

FreeRTOS var pārnesuši uz LPC2366. Ir osta jau LPC23xx bet strādājot ar GCC. I guess pēc saskaras dažas apkopošanas kļūdas, jums būs iespēja palaist to ar Keil. - Amr Ali

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back