BER, kas pārvades sistēmu

B

bite

Guest
Vai es varu zināt, kāpēc, lai BER statistiku, vienāds skaits 0's un 1's testēšanas dati, nodrošina maksimālo jaudu pārvades sistēmu?

I havent dzirdējis kaut ko, piemēram, ka pirms tam.Vai jūs, lūdzu sūtīt atskaites, kas saka: "vienlīdzīgas 0s un 1s dod max". Spējas?vai ja jūs uzzināt, ka?Pievienots pēc 3 stundām 31 minūtēm:Atvainojiet, lai atbildētu atkal atsevišķā atbildes, bet kaut kas ir parādījies manā prātā par jūsu jautājumu, sakarā ar informācijas teoriju maksimālā entropija (kas ir tieši saistīts ar jaudu) var iegūt tikai tad, ja izlases mainīgo lielumu Gausa disributed.Ja es neesmu nepareizi, un, ja es atceros mana bakalaura lekcijas pareizi, tad Gausa sadalījums ir izplatīšanas, kurā notikums iespējamību katra gadījuma, ir vienāda.Jūsu jautājums notikumus 0s un 1s.Lai iegūtu maksimālo entropija (tādējādi maksimālā jauda), jums ir nepieciešams, lai 0s un 1s equi, iespējams (tas pats numurs 1s un 0s).Ja jūs domājat, ka tas varētu būt atbilde, tad es jūs nosūtīt dažas lasījumā "jaudas un entropija" un "entropija gausian sadale".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back