Beckman rūpniecības circuitmate 9.020 osciloskopa

M

marco antonio

Guest
with the front control but the focus is normal.

Šo osciloskopā problēma ir tā, ka es
nevaru kontrolēt intensitāti
priekšā kontrolei, bet uzmanība ir normāli.Tas sākās, kad es biju pārbaudot sastāvdaļu testeri un rezistors R504 dega, es atklāju tranzistors T515 atklāja, lai es aizstāj rezistors 3 tranzistors T501, TT515, T502, bet ne palīdzēt.Piereģistrējos ar VR565, VR564, VR566, VR562, R563, R561, R560, R559 visas normālās vērtības.
Continuty uz G1 no VR566 normāli.Ko vēl es varu darīt.
Man būs pateicīgi par jūsu palīdzību.
rgds
Marco
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Čau!

Esmu dažus ieteikumus!

*** Vispirms Jums jālieto vislielāko rūpību, mērot ar CRT tīkla / katoda ķēde kā nejaušu test-prod slīdēšanu iznīcinās CRT!***

*** Jums nepieciešams testmeter ar 2.5kV izolāciju vai labāk vairāk ***, lai šādus testus!

Pārbaudiet vispirms sprieguma pāri ZD502 - tas būtu 100V approx - tas ir *** Negatīva GB avots *** par CRT tīkla / katoda ķēdē, un, ja ZD502 ir s / c vai caurs jūs iegūsiet maksimālu intensitāti nav kontroles pār to.Ja jūs šaubās par pieņemšanas pārbaudēm, tad atjaunot R559 - R561 *** un arī *** R563 izmantojot VR37 - nominālā HV rezistori (Farnell), tad fit jaunu Zener (BZT03C100) in ZD502 stāvoklī, tad atjaunot intensitāte min / max presets VR564/VR565 un pārliecinieties Klientu Intensitātes vadība VR566 nav skrandas spot!

Blakus jums nepieciešams pārbaudīt 33V rektificētu piegāde visā ZD501 no rozā / balta / oranža Leads (6.3V heater/31V) vidējo transformatora - jūs varētu arī nomainīt visus šos komponentus, ja jūs neesat pārliecināts par to 'em - viņi "atkārtota lēti pietiekami!Izmantojiet BZT03C33 par ZD501.

Šķiet, jūs arī ieguva operatora vainas EHT regulēšanas sistēma kopš R504/T515/etc nav izdevies.Aizstāt R516/R517/R590 kā noteikts kopā ar trīs BF459s kā komplekts - noplūdi jebkurā no tām iznīcināt citiem!EHT atsauksmes rezistori ir R508/R509 - izmantojiet VR37 HV veidiem nomaiņai!

Tā diez '741 IC505 nav, bet par to, ko tas maksā kūdra to ārā, ja jūs neesat pārliecināts!Sistēma darbojas kā mainīga pretestība, ko veido trīs tranzistoriem starp ve atpakaļ EHT tripler D502-D509 un šasijas ar kontroli IC505 un EHT preset VR510.

Thanks for posting ķēdes ekstrakts - tas palīdz citi atbildēt uz jūsu pieprasījumu!

Good Luck!

Chris Williams

Chris
Paldies par info es rīkoties, un es konsultāciju rezultātus.
rgds
marco

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back