BDC Motor Control

T

t_maggot

Guest
Man ir BDC motor in raganu Man ir saglabāt patiesi konstantu ātrumu.Rotora ir liela inerce.Tās notiks izlases straujas izmaiņas kravu.In rotora pievienoti ir vienkārša optisko kodēšanas no raganu i izlasiet ātrumu.Vispār tas ir atgriezeniskā sistēma, tāpēc es veikt korekcijas, pamatojoties uz starpību starp ātrums SP un ātrums PV.

Man ir labi rezultāti, taču pēc definīcijas ir viens tikai-atsauksmes kontroles sistēmas I nevarēja izvairīties no nelielas izmaiņas saules, jo šī paša izmaiņas barības kontroles cilpu.Tāpēc es lieta par feedforward.Bet nav citas vērtības, izņemot ātrumu un pašreizējo, kuru es varētu izmantot kā ieguldījumu.

Tāpēc mans jautājums ir: šajā sistēmā, ja ir straujš pieaugums, slodzes notiek, ja tā vietā, lai samazināšanās ātruma i sagaidīt par ieguldījumu pieaugumu pašreizējā es labums kaut ko, atbildot ātrums?

the speed falls ?

Vai, citiem vārdiem sakot, mehānisko pašreizējo pieaugumu pirms
ātrums samazinās?

Thanks in advance

Hello t_maggot,

Es domāju, ka jūs gūt nekas, jo palielināt pašreizējo tas izriet no kontroles cilpa rīcība: ātrums decreses, tāpēc (SP-PV) palielina komandējošs vairāk spriedze (vai vairākas pašreizējās ja Jūsu jauda vadītājs izmanto pašreizējās atsauksmes).
Es domāju, ka jums ir domāt par kavēšanos, ko ieviesa ar ātrumu aprēķina no kodēšanas ievade (maybe parauga intervāls to darīt ir excesive jūsu gaidāms dinamiskās reakcijas).
Ja jūs varat reengineer jūsu sistēmā, jūs varētu domāt par PLL tipa kontroles cilpu.

Hope this helps un labākās Regards.

Hi jorgito,

I lieta arī, ka, iespējams, es iegūt neko, kā par nokavējumu no kodēšanas, tas ir fakts, un ātrums, lasīt ir daudz lēnāka nekā pašreizējā mērīšanu, bet mans jautājums ir, ja mēs šo aizkavēšanos, kā nulli.

I dont know daudz par PLL mehānisko kontroli.Vai jūs varētu man visas atsauces?Kas ir DIS / priekšrocības, salīdzinot ar PID?

Pateicība

Lielāks PPR kodēšanas varētu būt risinājums.

Nandhu

(Bet, kā mana ideja nebūs nulle kavēšanās)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back