T
t_maggot
Guest
Man ir BDC motor in raganu Man ir saglabāt patiesi konstantu ātrumu.Rotora ir liela inerce.Tās notiks izlases straujas izmaiņas kravu.In rotora pievienoti ir vienkārša optisko kodēšanas no raganu i izlasiet ātrumu.Vispār tas ir atgriezeniskā sistēma, tāpēc es veikt korekcijas, pamatojoties uz starpību starp ātrums SP un ātrums PV.
Man ir labi rezultāti, taču pēc definīcijas ir viens tikai-atsauksmes kontroles sistēmas I nevarēja izvairīties no nelielas izmaiņas saules, jo šī paša izmaiņas barības kontroles cilpu.Tāpēc es lieta par feedforward.Bet nav citas vērtības, izņemot ātrumu un pašreizējo, kuru es varētu izmantot kā ieguldījumu.
Tāpēc mans jautājums ir: šajā sistēmā, ja ir straujš pieaugums, slodzes notiek, ja tā vietā, lai samazināšanās ātruma i sagaidīt par ieguldījumu pieaugumu pašreizējā es labums kaut ko, atbildot ātrums?
the speed falls ?
Vai, citiem vārdiem sakot, mehānisko pašreizējo pieaugumu pirms
ātrums samazinās?
Thanks in advance
Man ir labi rezultāti, taču pēc definīcijas ir viens tikai-atsauksmes kontroles sistēmas I nevarēja izvairīties no nelielas izmaiņas saules, jo šī paša izmaiņas barības kontroles cilpu.Tāpēc es lieta par feedforward.Bet nav citas vērtības, izņemot ātrumu un pašreizējo, kuru es varētu izmantot kā ieguldījumu.
Tāpēc mans jautājums ir: šajā sistēmā, ja ir straujš pieaugums, slodzes notiek, ja tā vietā, lai samazināšanās ātruma i sagaidīt par ieguldījumu pieaugumu pašreizējā es labums kaut ko, atbildot ātrums?
the speed falls ?
Vai, citiem vārdiem sakot, mehānisko pašreizējo pieaugumu pirms
ātrums samazinās?
Thanks in advance