Battery ierosinājumus

S

ScOe

Guest
Čau,

Man ir robotu sistēma, kas vajadzīga jaudu uc ķēde, dzinēji, sensori
utt Motor ir 7.2v, un lielākā daļa elektronika ir 5V, izņemot LCD un BT modulis, kas ir uz 3.3v.Man vajag ieteikumus kā veidot elektroenerģijas sistēmu, kas ir sistēmas lādētāja (bez noņemšanas batterys).Tagad man ir divas 7.2v rc bateriju bloki NiMH.Viena ir 2A / h, un otrs ir 3A / h.Arī man ir saules bateriju piemērots 7.2v maksas pie 150mA.

Esmu augstsprieguma vads par 7.2v uz 5V regula, ar pašreizējo un sprieguma meassurement.Tagad es vēlētos, lai viena dažādas ķēdes, ka savienos ar savu barošanas ķēdē, un tas ir tikai viena izeja, un tas ir 7.2v un roktura dažas baterijas un iekasēšanu vienību.

Esmu lasīt, ka NiMH / NiCd baterijas nav gluži apmierināti ar tarifikācijas / izkraušanas cikli, bet tie var uzlādēt pie 150mA.Bet lipo baterijas nepieciešamību komplekss tarifikācijas sistēmā.

Es domāt par ķēde, kas būs 2 bateriju bloki ar slēdža shēma, pēc tās izmest vienu komplektu, uzsist uz citu pack lietošanai un pirmā pakete par saules šūnas par atjaunošanas ciklu.Arī viena siena mount lādētāju ievade iekasēšanas nevis sollar lādētāju.Vai tas ir labs veids, kā iet?
Arī, ja es uzskatu, lipo akumulators, nevis NiMH.Es neesmu, ja NiMH baterija varētu izdzīvot vairāk nekā 6 mēnešu šajā režīmā.System nepieciešamību darboties dažas stundas dienā.Ja akumulators patēriņš ir aptuveni 2A es varu autonomiju 2-3 stundas.Bet es aprunāt apsvērt pilnīgu maksas ciklā katru pilnu izpildi.

Ok, tā kādi ieteikumi?

NiMH baterija ir augstāka self atbrīvošanu & kas palielinās līdz ar temperatūru.
Līdz ar to likts akumulatoru prom no karsēšanas komponenti jūsu ķēdē.
Ja jūs izmantojat kontrolieris pārvaldīt akumulators, jums var likt sistēmu STOP režīmu, kurā apstrādātājs ir nepieciešamas ļoti mazāk strāvas (3-4 ua in NEC kontrolieris). Varat rakstīt programmatūras viegli.Pievienots pēc 11 minūtēm:ScOe wrote:

Čau,Man ir robotu sistēma, kas vajadzīga jaudu uc ķēde, dzinēji, sensori utt Motor ir 7.2v, un lielākā daļa elektronika ir 5V, izņemot LCD un BT modulis, kas ir uz 3.3v.
Man vajag ieteikumus kā veidot elektroenerģijas sistēmu, kas ir sistēmas lādētāja (bez noņemšanas batterys).
Tagad man ir divas 7.2v rc bateriju bloki NiMH.
Viena ir 2A / h, un otrs ir 3A / h.
Arī man ir saules bateriju piemērots 7.2v maksas pie 150mA.Esmu augstsprieguma vads par 7.2v uz 5V regula, ar pašreizējo un sprieguma meassurement.
Tagad es vēlētos, lai viena dažādas ķēdes, ka savienos ar savu barošanas ķēdē, un tas ir tikai viena izeja, un tas ir 7.2v un roktura dažas baterijas un iekasēšanu vienību.Esmu lasīt, ka NiMH / NiCd baterijas nav gluži apmierināti ar tarifikācijas / izkraušanas cikli, bet tie var uzlādēt pie 150mA.
Bet lipo baterijas nepieciešamību komplekss tarifikācijas sistēmā.Es domāt par ķēde, kas būs 2 bateriju bloki ar slēdža shēma, pēc tās izmest vienu komplektu, uzsist uz citu pack lietošanai un pirmā pakete par saules šūnas par atjaunošanas ciklu.
Arī viena siena mount lādētāju ievade iekasēšanas nevis sollar lādētāju.
Vai tas ir labs veids, kā iet?

Arī, ja es uzskatu, lipo akumulators, nevis NiMH.
Es neesmu, ja NiMH baterija varētu izdzīvot vairāk nekā 6 mēnešu šajā režīmā.
System nepieciešamību darboties dažas stundas dienā.
Ja akumulators patēriņš ir aptuveni 2A es varu autonomiju 2-3 stundas.
Bet es aprunāt apsvērt pilnīgu maksas ciklā katru pilnu izpildi.Ok, tā kādi ieteikumi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back